Annonse

ÅRET SOM GIKK…

Hei igjen fine mennesker. 

Det er på tide med en oppsummering av året som har gått, og herlighet for et spennende år da gitt. Det hele begynte i januar… 

 

JANUAR – FEBRUAR – MARS – APRIL 2012

Tidlig i januar dro jeg nemlig fra snø og kulde i Norge, til varme og solskinn i Mexico. Det var tid for en ny innspillingsrunde av Paradise Hotel, og jeg var en av deltagerne som skulle være med fra starten. Jeg glemmer aldri den ville følelsen av å skulle være med på slik galskap, og jeg sitter igjen med noen fantatsiske minner. I tidsrommet januar til april var det duket for premierefest, en heidundranes påsketur til Hemsedal med jentene, intervju i Monster Magazine, jeg viste dere for første gang en smakebit av leiligheten min og var med min kjære venninne, Selinn, på jakten etter den nydeligste brudekjolen samt dresser til brudgom for forloverne. Dette var nemlig året der hun skulle gi sitt JA til sin Simon. 

 

MAI 2012

Så kom herlige mai, sommeren begynte så smått å melde sin ankomst, jeg dro til Dubai med fineste Betty, jeg var på konsert med Kanye og JAY-Z, det ble en fantastisk 17.mai feiring, reopening av frisørsalongen Adam og Eva, fest og moro og masse hyggelig samvær med Dennis. En herlig, herlig måned!

 

JUNI – JULI 2012

Plutselig var det juni og juli, sommeren var godt i gang, det var tid for finalefesten med Paradise-gjengen, jeg viste dere garderoben min tok dere med på en liten tur til Grimstad, som forøvrg var helt knall. Det ble mer sommer, sommerferie med Dennis i Spania, jeg ble mer og mer forelsket i Instagram, bikket 25 000 followers, ble intervjuet av Dagbladet, hadde noen fantastiske turer til Bergen, det ble bursdagsfeiring for Hege, og tid for Bubbelroom Summer Party. Jeg fikk endelig min elskede MacBook Air og nye flotte briller fra ProDesign, jeg hadde noen fine turer til Stavanger, og det var også duket for avskjedsfesten til fineste Mia, som valgte å flytte til Australia. Heldigvis går tiden fort, og før vi vet ordet av det er hun hjemme igjen… 

 

AUGUST – SEPTEMBER 2012

Så beveget vi oss sakte men sikkert inn i auguat og september, og det var på tide med bryllupsfest i både Tyrkia og Norge. Jeg laget min egen kjole til begivenheten, jeg begynte på mitt store tatoveringsprosjekt som ble en sleeve, jeg hadde bursdag, Betty hadde bursdag, og feiringen av henne foregikk i Århus hvor vi også tok en vennskapstatovering. Jeg fikk årets beste bursdagsgave av Betty som var en tur til Paris, jeg gjorde et intervju på klikk.no, jeg satt i gang planleggingen av mitt største prosjekt noen sinne som dere vil se mer av i 2013, og håret fikk et nytt løft hos Hairshop, som også var et tilskudd til en egen tv-serie på TV8. I tillegg var det tid for mye kos med både Dennis, Christina, Andreas og Camilla fra PH, og Dennis svarte på sin egen lille spørsmålsrunde her på bloggen. I tillegg flyttet mamma og Jon til Oslo, og endelig fikk jeg Fokus tilbake til Bislett…

 

OKTOBER – NOVEMBER 2012

Plutselig kom høsten, jeg hadde noen fine turer til Stavanger, fortalte dere 10 ting dere ikke visste om meg, var på Høyfjell og Høye Hæler på Geilo med MakeStyle og Belinda. Det ble også tid for mer fest, som bl.a JCP´s 14 års jubileum. Jeg fikk besøk av Dagbladet og vi laget en reportasje om nettshopping, jeg ble med i Vixen´s prosjekt – Generation M, hvor jeg bl.a fikk et nytt og fantastisk kamera (Canon EOS M) som selvfølgelig fikk være med på den herlige turen til Paris. Jeg gjorde et nytt intervju i Monser Magazine, og jeg dro til København i forbindelse med pressekonferansen da Helena Christensen ble frontfigur for hudpleieserien Beauté Pasifique. Snikk Snakk ble født, jeg fortsatte på tattoo-prosjektet mitt, vant en Nissan Leaf, hadde besøk av Dennis, hadde Snikk Snakk- fotoshoot, det begynte å snø, og det var tid for pressevisning av SS13 på Bestseller. En svært hektisk og ikke minst gøy periode…  

 

DESEMBER 2012

Desember… Julemåneden og den herligse måneden av dem alle. Det ble julekalender, reunion med ungdomsskolen, julebord med bergensgjengen, julebord med jentene her i Oslo, det ble en magisk tur til Praha med min kjære Dennis, hvor jeg fikk shoppet masse, det ble bergensbesøk, julefeiring, festing og glede, og en heidundrandes nyttårsfeiring i Hemsedal med mine kjære venninner. Når jeg ser tilbake på året som har gått tenker jeg bare, «fy faen for et bra år», for dette året har nok vært et av de beste i mitt liv. Riktignok i overkant hektisk, men allikevel givende, inspirerende, morsomt, gøy, koselig, opplevelsesrikt, festlig, herlig, interessant og fantastisk.

Jeg vil benytte anledningen til å takke både kjæreste, familie og mine fantastiske venner for et fabelaktig år. Takk til alle dere som har holdt ut med en super stresset bloggevenninne som aldri har kontroll, som har altfor mange baller i luften samtidig og som hele tiden trenger hjelp til å ta outfit-bilder. Takk for alle gode gåd på veien og all god støtte. Jeg hadde ikke klart det uten dere!

I tillegg er mye av grunnen til at året har vært så forbanna bra, dere, kjære lesere. Så tusen takk for at dere bidro til å gjøre 2012 så vanvittig bra. Tusen takk for at dere leser bloggen min, for at dere bruker tid på å legge igjen kommentarer til til meg, for at dere skriver så mye hyggelig, og for at dere er de beste leserne en blogger kan ha. Jeg gleder meg til et nytt og spennende år sammen med dere, og håper dere vil fortsette å følge meg i 2013.

Godt nytt år, måtte det bli helt awesome ♥

 

Annonse