1 + 1 = 3 – EPISODE 8

Det er ooonsdaaaag – en skikkelig travel sådan! Jeg har vært på farten siden klokken halv åtte i morges, og har nå våknet opp fra en liten lur. Å stå opp klokken 6 var i tidligste laget, men fy søren så mye man får gjort i løpet av formiddagen når man er såpass tidlig oppe. Tommel opp! Jeg er jo så heldig at jeg er i knallform selv om jeg er høygravid, og nå skal jeg snart gjøre meg klar til enda en tur på -*trommevirvel* – IKEA! Denne gangen blir Dennis med meg… Jeg trenger nemlig bærehjelp, og da har han dessverre ikke noe valg, mohahahaha!

Men det er jo onsdag, fininger! Og hva skjer på onsdager? Jo da slippes nye episoder av miniserien vår! Tenk at det har blitt hele 8 episoder allerede… Tiden går seriøst altfor fort!!

Hva synes dere om serien? Er det kjekt å følge oss på denne reisen? Vi synes i hvert fall at det er skikkelig stas å ta dere med ♥

Klem i fleng