1 + 1 = BABY – EPISODE 2

God kveld i stuggu, fine mennesker ♥

Håper dere har hatt en nydelig dag, og at dere koser dere litt ekstra i kveld, siden det tross alt er fri i morgen. Denne dagen har for vår del gått med til en spennende fotoshoot hos den fine gjengen i Det Nye. Vi stilte opp alle tre – Falk, Dennis og jeg… Lille sjefen måtte jo selvfølgelig få mat underveis, og ellers var han tidenes chilleste og snilleste unge i armene til pappaen sin, mens jeg svingte meg foran kamera. For tror dere ikke at denne nybakte mammaen blir å se på coveret om ikke så lenge? For en ære! Det er jaggu ikke hver dag slike forespørsler sniker seg inn i innboksen. Jeg gleder meg skikkelig til å se bildene fra shooten!

I dag har vi gleden av å ta dere med videre på vår lille reise som rykende ferske foreldre, og i den andre episoden av miniserien vår, får dere se litt fra noen av de første møtene. Det er ingen tvil om at Falk er en heldig liten kar – han er høyt elsket allerede, både av besteforeldre, oldeforeldre, tanter og onkler. I denne episoden blir det også litt humor når Dennis og jeg prøver å beskrive fødselen for Belinda. Jeg tror vi følte den gjenfortellingen vår hadde mer struktur, enn hva den egentlig hadde, haha.

Apropos fødselen… Jeg holder på å skrive ned hele fødselshistorien, og den har jeg lyst til å dele med dere. Jeg ser også at flere har lyst til å høre mer, og da deler jeg med glede litt mer fra de 68,5 timene vi tilbrakte på fødeavdelingen. Tenk at det er over to uker siden allerede… Hvordan er det mulig?

Nyt kvelden, skjønnheter ♥