1. DESEMBER

Julemusikk, gløgg, fake peis på Netflix, julestjerne, levende lys, kosebukse, tøfler og pynting av juletre… Denne fredagen er min favorittfredag i 2017, for den har rett og slett bare vært helt magisk fra begynnelse til slutt. Dagen startet med kaffe på sengen, og deretter ble det julefrokost foran TV’n, mens Amalies jul snurret på skjermen. Den serien er jo sååå koselig, selv om kvaliteten er så som så – det er jo tross alt 22 år siden den ble sendt for første gang, og for 22 år siden var jo jeg bare en liten jente som elsket Amalies jul over alt… De minnene jeg har fra stundene i sofaen med mamma og Amalie ble vekket til live i morges, og det var så inderlig godt ♥

Etter god frokost, noen julesanger og vår lille morgendans (vi roligdanser nemlig til én låt hver dag, haha), dro jeg opp til de herlige Vida Lill og Adelina i P3. Sendingen kommer på onsdag neste uke, så det er bare til å glede seg til skravling, fjas og mye latter. Deretter handlet jeg middag og litt diverse til julebordet, og da jeg kom hjem stod Dennis klar med et glass rødvin til meg og levende lys – love it ♥

Nå har vi vært i kjelleren for å hente juletreet, haha. I år kliner vi nemlig til med hvitt tre og masse crazy juletrepynt, og jeg gleder meg sååå til å vise dere. I to timer har vi pyntet dette treet hvor «more is more» er et viktig stikkord. Assååå… Det er ikke en grein uten pynt, hah. Dere kommer til å elske og hate det på én og samme gang!

Gløggen ble jazzet opp med rødvin, og nå skal jeg straks gå i gang med middagen. I kveld står vegisterkaker med deilig tilbehør på menyen, og jeg er sikker på at dette kommer til å falle i smak hos gubben. Julen er definitivt kicket i gang, og jeg elsker tiden vi har foran oss – førjulstiden… Åh! Måtte den behandle oss alle bedre enn noen sinne ♥

Nyt kvelden, skjønne venner ♥ Sees i morgen!

Love Love