1. DESEMBER OG FORBEREDELSER TIL JULEBORD

Annonselenker: Jotex / Ellos / Asos

Woohooo! Lørdag og 1. desember. Nå er det jul, folkens! Jeg fikk så mye julestemning da jeg så at naboene pyntet juletreet sitt i går, og nå begynner bakgården vår å bære et deilig preg av denne fantastiske tiden. Julestjerner i vinduene, julelys i buskene, og levende lys i vinduskarmen… Nå mangler vi bare snøen!

Jeg er for en gangs skyld relativt i rute med forberedelsene til jentenes julebord! I fjor var jeg 80% ferdig da jentene begynte å renne inn døren, og den følelsen er så grusom! I år er det derimot en helt annen struktur, haha, og jeg har vært nødt til å være skikkelig selvdisiplinert for å holde meg til timeplanen.

I går fikk jeg på plass bord og stoler med god hjelp fra Dennis. All mat ble handlet inn, desserten ble laget, og står nå og godgjør seg i kjøleskapet! Potetene og kålrabien ble skrellet, og i dag startet jeg dagen med å kutte kålrabien i mindre biter, og gå i gang med vegisterkakene. Altså… Nam! Jeg nailet oppgaven, og håper de faller i smak.

Det blir økologisk pinnekjøtt på flesteparten, men vegisterkaker og annet deilig tilbehør til oss veggiser. Desserten er vegansk, og noe jeg aldri før har laget. Jeg er så spent! Nå får det liksom bare briste eller bære – smaker det ikke godt, har jeg nemlig ikke noe alternativ, hah. Fingers crossed!

Siden jeg har hatt såpass god tid – noe som er naturlig når man står opp klokken 7, haha, har jeg til og med fått pakket inn de aller første julegavene. Det var i grunn litt fornuftig, siden gavene er til mannen i huset. Best å få dem pakket inn i en fei, før han begynner å snoke!

Gavepapir HER // Til og fra-lapper HER // Gavebånd i velour HER // Gavebånd i gull HER

Juletrepynt – reinsdyr HER

Til frokost har det gått i rå kålrabi, havreflan og kakao, haha. Litt av en kombo! Kjenner det er på tide å få i seg noe brødmat, så nå skal jeg bare få dekket bordet slik at det er helt klart, før jeg tar en ny pause. Det er fortsatt mye som gjenstår, men det er heldigvis 6 timer til jentene kommer. Hvis jeg ikke er i mål i løpet av denne tiden, er jeg faktisk fullstendig håpløs!

Den gigantiske og supersøte panda-koppen finner du HER

Okei, fininger… Nå er jeg 6 minutter bak skjema, haha! Skulle i følge timeplanen begynt å dekke bordet på slaget 12.00, så når får jeg henge i!

Nyt lørdagen så lenge, så sees vi senere ♥