Annonse

1. DESEMBER

God morgen ♥

Det er mandag, det er 1.desember, det er jul, og jeg sitter her og koser meg med frokosten. Julestemningen lar visst vente på seg, for det er verken kaldt eller antydninger til snø, og snø er virkelig helt avgjørende for å kicke i gang stemningen. I tillegg glemte Dennis og jeg å fikse julekalender, julestjernen til vinduet har forsvunnet, så joda.. Ikke mye jul her i huset. 

Alle på Facebook bare, «wæææ, sjekk ut julekalenderen min daaaaa«, og jeg bare, «JAVEL! Jeg har ikke kalender«.. Hehehe, i dag er det full skjerpings. 

På planen i dag i tillegg til å lete etter julestemningen, står bl.a en tur ut til lageret hvor jeg skal få levert alt av stasj som dere har fått en smakebit av i nettbutikken. Dette kommer for salg i dag, så da er det bare til å glede seg til litt shopping. Kanskje mye av dette blir fine julegaver til fine jenter? Vi jenter får jo ikke nok accessories.. More is more, sier jeg bare!

I tillegg til stasj har jeg valgt å ta inn de magiske tørrshampoene fra Batiste! Soleklart must, spør du meg.. For alle oss som synes det å vaske håret er superkjedelig, men også når man ønsker litt volum i håret. XXL’en for eksempel.. Snakk om deilig volum! Haha. 

Alright.. Jeg må komme meg i gang med dagens gjøremål, og dere? Jeg må jo bare si at det er fantastisk herlig å se responsen på adventskalenderen! Åååå dere er så fine, og det er så kjekt å gi bort kalendergave til dere når dere er såpss begeistret. Jiippiiiiiii! Jeg har sagt det før men sier det igjen.. Jeg har virkelig kapret verdens beste lesere.. Dere er så forbanna magisk ♥

Håper dere får en kjempefin 1. desember. Har dere julestemning? 

Klem i fleng ♥

Annonse