Annonse

10 BUTIKKER, 10 FAVORITTER!

//Annonse

Hallaisen, skjønne venner! All good in the hood?

Nå er det så lenge siden jeg har tittet innom dere, at det gjør helt vondt. Jeg gleder meg sååå til å fortelle dere alt om hva som har skjedd, og hva jeg har holdt på med de siste ukene, og jeg lover dere at det ikke er lenge til jeg er tilbake for fullt.

I april var jeg som dere vet på Sandvika Storsenter for å plukke ut favoritter til BlogStyle Week. Dette var et skikkelig kult oppdrag, og da jeg ble spurt om å gjøre det samme i august, ble jeg selvfølgelig hoppende glad. Hvor gøy er det vel ikke å traske rundt i butikker, på jakt etter nye favoritter? Jeg må jo bare gjenta meg selv etter runden i april – hadde jeg bare fått lov til å ta med meg alle produktene hjem, hø hø!

Denne gangen var det en litt annen stemning i butikkene. I april falt jo valget på sommerfavoritter, lekent tilbehør og bikinier, mens butikkene nå bugnet av høstvarer. Hvor i alle dager ble det av sommeren, hæ? På tross av at jeg så gjerne skulle hatt sommer en stund til, må jeg innrømme at jeg gleder meg bittelitt til høsten, og til å kle meg opp i kule jeans og lag-på-lag. Det er jo noe litt digg over det også, og under her kommer en oversikt over hvilke butikker jeg stakk innom. Denne gangen valgte jeg både interiør, hudpleie og klær, og alle favorittene mine er merket med tags. Dermed blir det enda lettere å finne frem til mine valg, når dere tusler rundt på Sandvika Storsenter neste gang dere er på shopping.

Session er jo sjappa for alle som digger en chill stil, surf/sk8/snow, og alt som er laidback. Her har de kule sneakers og digge sweats, og valget falt på en dus rosa og supercomfy hoodie som blir perfekt til høsten. Denne vil jeg style med en skinny jeans og noen sneakers, som blir det perfekte strolling around-antrekket på en slapp søndag.


Altså… Kan noen fortelle meg hvorfor jeg aldri har vært eier av min egen brødrister?? Ingenting er jo så digg som en godt ristet skive med avocado, hvitløk og cherrytomater, og så er det jo mye rimeligere å kjøpe brød i stedet for frosne rundstykker. Så lenge man har brødrister, varer jo brødet ekstra lenge, og på toppen av ønskelisten står denne sjukt fine brødristeren fra Dualit. Denne hadde passet perfekt på kjøkkenbenken vår, sammen med alle de andre fine fargene!


Jeg er og blir en sucker for leppestifter med spreke farger, og Inglot hadde et stort og lekkert utvalg av leppestifter i alle mulige farger. Valget falt på en rosa og en oransjerød leppestift som blir perfekt til høsten. De blir egentlig perfekt året rundt, og det er alltid så kjekt med litt nytt i sminkevesken – hurra!


Superdry er egentlig ikke en butikk jeg tenker over å stikke innom hvis jeg skal på shopping, men når jeg først gjør det, finner jeg alltid noe som faller i smak. På Superdry på Sandvika Storsenter fant jeg denne superfine genseren i deilig kvalitet, med freshe detaljer som tekstur i stoffet og glidelåser foran. Love it!


Jeg har en stor ambisjon om å bli litt mer aktiv. Jeg er altfor lite fysisk aktiv, og har som mål å få til en god tur en gang i uken, og kanskje en runde squash. Det er i hvert fall en fin start og langt bedre enn ingenting, og motivasjonen for å komme seg ut døren kommer litt mer snikende om man har et comfy og fresht antrekk man kan ta på seg. Da jeg stakk innom XXL var det dette fargerike settet som fanget min oppmerksomhet – kanskje jeg må unne meg nytt treningstøy?


Da vi var halvvies på «handlerunden», var vi begge to veldig klare for lunsj. Dennis var nemlig med meg som fotograf, og man blir jaggu sulten av å prøve klær og vandre rundt på et stort senter, haha. Her har de flere digge lunsjalternativer, og favoritten er uten tvil Tika Tika hvor man får servert deilig indisk. Jeg kan varmt anbefale den veganske Chana Masalaen med litt ekstra chili – nom nom!


Urban, ass! Min favorittbutikk på Sandvika Storsenter… Her finner jeg alltid ett eller annet spennende, om det så er et kult skjørt, en fet caps, sneakers, hoodies eller en digg jakke. Favoritten denne gangen var denne hettegenseren i rosa velour, med knallrøde detaljer. Herregud som jeg digger denne genseren!


Sapatos er en superfin skobutikk med et bra utvalg. Stilen kan fort bli litt for damete for min smak, men innimellom støvletter og skoletter finner man både sexy heels og kule sneakers. Jeg falt pladask for denne lysegrå herligheten med platåsåle og hvite lisser.


*Trommevirvel*, nå må vi snakke litt om Sandvika Storsenter’s aller herligste sjappe – nemlig RÅ! Her er alle velværeprodukter økologiske og veganske, og RÅ lager produkter med omsorg for både mennesket og naturen. Her fikk jeg teste verdens diggeste håndskrubb som gjorde hendene mine silkemyke akkompagnert av en deilig håndkrem, og bare det å være her inne på RÅ, gjorde meg både glad og avslappet. Det er noe magisk over stemningen, og jeg anbefaler alle å ta turen innom!


Gina Tricot er flinke på jeans, og her fant jeg en skinny jeans med superfin vask som passet perfekt i kombinasjon med denne rødrutete skjorten. Jeg trakk en lue over ørene for den rette høststemningen, og har en følelse av at jeg kommer til å bruke mye denim og ruter i høst. Og lue, selvfølgelig, haha.

Nå må jeg løpe, sees snart, gullunger ♥

Annonse