Annonse

10 KG LETTERE…

Ah!

Dere vet følelsen av å få gjort noe som har stått på to do-listen i en evighet, sant?

Det er få ting som kan måle seg med nettopp den følelsen, og i dag fikk jeg omsider sendt av sted alt av bilag til regnskapsfører, fra de siste månedene. Det er ikke bare en lek å drive butikk, og det er heller ikke lite papirer som skal printes, organiseres, settes i mapper, kommenteres, og sendes. Og siden jeg er så rotete som jeg er, gjør jeg ikke akkurat jobben enkel for meg selv. Dette punktet på listen har vært så viktig, men også så omfattende, og nå kan jeg omsider senke skuldrene bittelitt… Jeg føler meg 10 kg lettere!

Etter en runde på Posten kjørte Dennis og jeg for å hente med oss litt sushi og thaimat, fra nettopp Sushi og Thaimat på St. Hanshaugen, så nå sitter vi her og koser oss med deilig mat og en kald Corona. BH-en er tatt av for lengst, joggisen har kommet på, håret er satt opp i en dult, og akkurat nå kjenner jeg meg mer avslappet enn på lenge… For en deilig følelse.

Dennis reiser til Stavanger i morgen, og deretter videre til Manchester med sin bror og far. De skal på fotballtur, og det betyr loner-weekend for meg. Noe så stusselig, haha. Jeg får kjøre det opp med en hjemme-alene-fest eller noe sånn, og når jeg tenker meg om, så er det faktisk altfor lenge siden jeg var ute blant folk og danset meg ihjel.

Det skjer visst noe når man blir mer voksen, ass… Den elleville festingen back in the days, har uten problemer blitt erstattet med kosekvelder med beina på bordet, og jeg kan ikke akkurat si at jeg savner den grusomme hangoveren og den vonde fylleangsten. Litt god gammaldags fyllesjuke er likevel på sin plass innimellom all kosen…

Jeg vil helt på tampen takke dere igjen for fantastiske tilbakemeldinger. De fortsetter å strømme inn, og det gjør meg så lykkelig at såpass mange deler sine historier og meninger om denne viktige debatten. Dere rocker! Aldri glem det, ok? Jeg har så lyst til å svare på alle kommentarer, men jeg har dessverre ikke tid. Dere skal likevel vite at jeg leser absolutt alt dere skriver, så det er ingen grunn til å tvile på at det dere skriver ikke blir lest ♥

Hva gjør dere på i kveld, vakre venner?

Annonse