Annonse

10 KJAPPE FAKTA OM MEG!

Yooo og god morgen!

Vi er oppe og klar for å ta fatt på en ny dag, og jeg må innrømme at jeg gleder meg til denne helgen er over, haha! Vi skal på pool party om noen få timer, så nå gjelder det å finne frem et riktig antrekk, men først noen kjappe fakta om meg, som dere kanskje ikke visste. 

1. Selvom jeg er samboer med Dennis og dermed får masse tid til prat og kos, ringer vi likevel ekstremt mye til hverandre. Jeg overdriver ikke når jeg sier at vi ringer rundt ti ganger til hverandre hver eneste dag, bare for å skravle om alt og ingenting. 

2. Når jeg går i avslappingsmodus, tar jeg et grepa tak rundt magefettet, for så å sitte å klemme og knipe på det, haha. Jeg havner i total transe av dette, magefett er jo så mykt og digg å ta på.

3. Jeg taklet ikke trynet på Betty i starten.. Da vi møttes for første gang som 15-åringer, synes jeg hun var en skikkelig bitch som liksom skulle være sjefen i klassen. Betty likte ikke meg heller, men den dag i dag elsker vi hverandre høyere enn himmelen. Hun er den beste som finnes!

4. Innimellom opplever jeg ekstremt usikre øyeblikk. Dette kan gjelde både utseende, personlige ting, og hvordan jeg gjør jobben min. Jeg har generelt høy selvtillit, men plutselig får jeg et ganske så heftig snev av total usikkerhet. Da er det godt med gode venner, kjæreste og familie som gir den bekreftelsen jeg trenger. 

5. Jeg elsker skrekkfilmer, men tør aldri å se hele filmen. Jeg holder hendene foran ansiktet sånn at jeg kan se bittelitt, og Dennis får alltid beskjed om å følge med, sånn at han kan fortelle hva som skjer. Helt LOL!

6. Hver gang jeg ser skikkelig gamle mennesker, får jeg helt vondt i hjertet. Det skal ikke mer til for at tårene presser på, enn at personen går over et fotgjengerfelt med kroket rygg og grå permanent. Jeg må som regel se en annen vei, for jeg får så dårlig samvittighet på en merkelig måte. Jeg føler så ekstremt mye for de eldre, og vil egentlig bare ta alle de gamle jeg ser med meg hjem, haha. 

7. Jeg strøk både på første teori og første oppkjøring, og da gikk jeg i total depresjon. Jeg var så lei meg, men da satt jeg også ekstra stor pris på å faktisk klare det til slutt. 

8. «Hest er best, ingen protest. Den som står i mot, er en idiot!» Heheh, jaddaa.. Jeg har alltid vært en real hestejente, og elsker hester like høyt nå som da jeg var yngre. Jeg holdt aktivt på med hest i 14 år, og drømmer den dag i dag om å få meg hest og stall i hagen. One day, sier jeg bare.. One day!

9. Da jeg var liten, gikk jeg ofte i søvne. Jeg gikk og gikk rundt i huset, før jeg som regel satt meg ned på en stol som jeg trodde var toalettet. Da var mamma kjapp med å styre meg ut på do, slik at jeg fikk tisset på riktig plass, haha. 

10. Jeg har aldri vært på joggetur. Jeg har gått på tur, men aldri jogget! Jeg HATER å jogge, og sier bestemt nei om mine venninner spør om jeg vil bli med. Jeg orker bare ikke, haha. Jogging er helt jævlig!

Så..

Var det noe her dere ikke visste? Del gjerne litt info om dere i kommentarfeltet, det er alltid gøy!

Nyt dagen, skjønninger. Loooove you all ♥

Annonse