Annonse

10 MAKESTYLE MUST HAVES

Hahaha, dra meg baklengs laaangt inn i fuglekassen!

Er dere klar over hva jeg klarte å gjøre i dag? Dumme, idiotiske frøken Gjelsvik klarte å kjøre bilen tom for bensin midt i Operatunnelen.. Klarer dere å se for dere frustrasjonen som oppstod i bilen da gasspedalen ikke lenger virket og jeg febrilsk klarte å svinge meg inn i SOS-lommen? Vi snakker TIDENES frustrasjonsutbrudd i form av panisk latter og banning.. Takk gud for den SOS-lommen, og takk gud for Viking Redningstjeneste. 

Hva med å bare fylle bensin når man ser at symbolet for tom tank blinker som pokker, er ikke det litt luddi kanskje? Neida, bare noen kilometer til, det er null stress.. Null stress meg opp i rassen, for her ble det både stress, panikk og latter på én og samme gang. Heldigvis var jeg ikke alene, heldigvis satt Dennis ved min side, og heldigvis var ikke hjelpen langt unna, men å komme med en kanne bensin for å deretter bare fylle opp tanken? Neida.. Her skulle Viking søren meg heise opp Yarisen på bakplanet, slik at Dennis og jeg ble sittende som passasjerer i egen bil på vei til nærmeste bensinstasjon. Fy fader så pinlig!! Jeg ler meg skakk ihjel.. Aldri,  ALDRI mer skal jeg utsette bensinfyllingen igjen.. Jeg skal aldri utsette noe som helst for resten av mitt livet. Aldri! 

Jeg prøver å komme over dagens pinlige og idiotiske stunt ved å dele noe sprudlende, deilig og fargerikt med dere. Som dere vet elsker jeg MakeStyle, jeg elsker alt i den butikken, og MakeStyle er butikken jeg sverger til når jeg trenger påfyll av produkter innen skjønnhet og velvære. MakeStyle har ALT, og tilbyr kun det beste av det beste. Etter forespørsel fra dere får dere her en oversikt over mine 10 favorittprodukter fra denne butikken, og dette er produkter jeg faktisk ikke kan leve uten. 

1. Føner fra Gammapiù – Jeg hater å vaske håret som dere vet, og mye av grunnen til dette er at det er så inn i satans kjedelig å føne det etterpå. Denne superføneren fra Gammapiú gjør i hvert fall jobben noen hakk bedre da den sørger for at håret tørker på null komma niks. Et soleklart MUST!

2. Neglelakk fra OPI – OPI er livet, OPI er best, det er det ingen tvil om. På MakeStyle finner jeg de lakkene jeg ikke har tilgjengelig i egen nettbutikk. HURRA!

3. Sara Happ Lip Scrub – Nå når vi går mot vinter klikker det fullstendig for både lepper og hud. Jeg blir ekstremt tørr, leppene flasser og blir mindre kyssbare, og da er det  kun én ting som hjelper. Denne skrubben fra Sara Happ, som fjerner jævelskapet og gjør leppene silkemyke. 

4. Tørrshampo fra Batiste – No more words needed. Dere vet hvor avhengig jeg er av dette vidunderproduktet her! Halleluuuja!

5. Too Faced solpudder – Jeg bruker ikke mye sminke, men solpudder og mascara er et must. Når solpudderet både lukter og smaker sjokolade er det ingen grunn til å bytte merke, og Too Faced har jeg vært forelsket i siden første dag vi traff hverandre. 

6. MAST Cosmetic Bag – Perfekte størrelser til et hvert behov! Jeg reiser ikke på tur uten å putte sminke og velværeprodukter oppi disse herlighetene her. Den største er min favoritt!

7. Nilens Jord Kabuki Brush – Verdens herligste sminkebørste til påføring av solpudder. Myk bust som er supersnill mot huden. 

8. Barry M Touch Of Magic – Grønn leppestift som gir knallrosa lepper? Hell yeah! Sitter som et skudd!

9. Beauté Pacifique – Når jeg prøver å være skikkelig flink til å ta vare på huden er det ett merke som gir de aller beste resultatene, og det er produktene fra BP. Ferdig snakka!

10. Krølltengene fra MAST – Om du ønsker beachy laidbacke krøller eller litt mer Hollywood Glam, får du det uttrykket du ønsker med en av krølltengene fra MAST. Ingen over, ingen ved siden!

Yummy! Sooo many favorites, og folkens?

Nå får dere 10% rabatt på alle produkter hos MakeStyle i en hel uke ved å benytte dere av rabattkoden Style10 ved utsjekk. Er ikke det litt hyggelig da? Rabattkoder er gull verdt, og noe som bidrar til en enda mer happy shopping. 

Nå skal vi ta knekken på to episoder av Supernatural før jeg skal på date med Sandra, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk tirsdagskveld. Nyt den, og glem for guds skyld ikke å fylle drivstoff på bilen. Hahahahah!

SMASK

//I samarbeid med MakeStyle

Annonse