10 (NYE) TING SOM IRRITERER OSS

I hele dag har jeg vært skikkelig irritert. Jeg våknet med sinten, faktisk! Den har jeg fortalt dere om, sant? Sinten kom ofte da jeg var liten, og da sinten kom sa jeg alltid til mamma: «Mamma? Nå kommer sinten, så nå går jeg ut i trappen» . Mamma svarte: «Gjør det du, vennen min» , og deretter trampet jeg opp og ned i trappen, mens jeg hylte og skrek. Tenk å være så behersket – samtidig så ubehersket, haha. Jeg ga i hvert fall en advarsel før jeg klikket i vinkel, og herregud så deilig det var etter utbruddet.

Sinten titter innom ved jevne mellomrom, og når den kommer på besøk, er det ikke noe annet å gjøre enn å få et skikkelig utbrudd. Noen ganger er det mer kontrollert enn andre, haha, og i dag var det faktisk ganske så kontrollert. Det er jo helt vanvittig hvor godt det faktisk er å få ut litt steam i en video – en video hvor vi har lov til å rase litt fra oss. Dette blir det 3. tilskuddet til samlingen over ting som irriterer oss – det er nemlig myyye som går oss på nervene, og det er som nevnt deilig å få ut litt steam i en video, haha.

I dagens snutt tar vi for oss 10 nye ting som irriterer oss grenseløst. Tidligere har vi irritert oss i både denne og i denne videoen. Kanskje du kjenner deg igjen? Gi en tommel opp om du irriterer deg for disse tingene like mye som oss, og del gjerne hva som går deg på nervene, her i kommentarfeltet. Vi gleder oss til å irritere oss sammen med deg, haha.

Nå er vi på vei til middag, men vi sees igjen litt senere. Jeg må jo dele dagens Day 3 i dagens challenge med dere, juuhuuu!

Nyt så lenge ♥