10 PUNKTER PÅ MIN BUCKET-LISTE

Dagens challenge går ut på å liste opp ti punkter på min bucket-liste… Jeg har delt noen bucket-lister med dere opp gjennom årene, og det som er så innmari gøy, er at jeg har kunnet krysse ut flere punkter. Som blant annet å hoppe i fallskjerm, designe egne kleskolleksjoner, spise popcorn i en åpen cabriolet på drive-in movie i USA, lære å surfe, kjøre Route 66, oppleve Tokyo, kjøpe egen leilighet og skrive bok. Fy søren – det er jaggu ikke verst i en alder av 32!

Det er faktisk ikke dumt å sette målene eller drømmene man har opp på en liste… Når man ser alle drømmene foran seg på papiret, blir man liksom litt ekstra giret på å få realisert dem! Og det kjekkeste av alt? Å jobbe hardt for å kunne stryke ut ett punkt av gangen. Den følelsen er ubeskrivelig!

Så… Hva har jeg tilføyet på listen min siden sist? Det er en del ting som har stått der siden jeg skrev den aller første listen, så nå får vi se om jeg i løpet av 2019 kommer til å kunne stryke ut flere av punktene. Det er i hvert fall målet!

Lære et nytt språk: Jeg har alltid drømt om å lære et nytt språk, og nå synes jeg det er på tide. Drømmen har alltid vært fransk, men spansk er vel et språk man får større bruk for. Så spansk it is, haha.

Nordlyset: Jeg har gjort mye spennende i løpet av mine 32 år, men at nordlyset ikke er en del av dette er en skam. Når på året er det størst sjanse for å oppleve dette? Og hvor langt nord bør man dra?

Arrangere et surprise party for en jeg er glad i: Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til, men det er jaggu ikke enkelt å arrangere noe i all hemmelighet, når jeg blir så giret at jeg har vanskeligheter med å la være å si noe, haha. Jeg var ikke langt unna å klare å arrangere surprise party for Dennis i fjor, men da røpet jeg hele greien i stedet. Håpløst!

Oktoberfest i Tyskland: Øl, lederhosen, langbord og verdens største folkefest? Ja takk! Dette må jeg oppleve en eller annen gang i livet!

Kaste en dartpil på et kart, og dra dit pilen lander: Finnes det noe mer spennende og nervepirrende? Jeg lukter en sjukt spennende YouTube-video, haha.

Gi ut en bok nummer 2: Jeg har faktisk jobbet med bokprosjekt nummer to siden jeg ga ut min første bok i fjor. Dette er enda mer krevende enn første gangen, så det blir spennende å se om det i det hele tatt kan la seg gjennomføre. Det skal ikke stå på viljestyrken, i hvert fall!

Kjøpe hytte: Dette vil nok ikke skje med det første, men det er et mål både Dennis og jeg har… En søt, liten sjarmerende hytte ved sjøen, hvor vi kan tilbringe somrene med venner og familie, og skape enda flere vidunderlige minner!

Oppleve drømmebryllupet: Work in progress! Men som dere har skjønt lider jeg av beslutningsvegring hva gjelder location og fargevalg, haha. Vi satser nå på 2020, og det tror jeg jaggu er realistisk.

Coachella: I så mange år har jentene og jeg mast om Coachella… Og i så mange år har det kokt ut i kål. Dette er festivalen over alle festivaler, og som den festival-elskeren jeg egentlig er, er dette et punkt som alltid vil stå på min bucket-liste.

• Alaska: Finnes det noe mer magisk enn Alaska? Bare navnet setter fart på de indre bildene av gullgravere, isbreer, grizzlybjørner og uendelige historier om vågemot og eventyrlyst, og dette er definitivt en destinasjon man bør besøke i løpet av livet. Alaska, liksom… Noe så praktfullt!


Alright, nå er det din tur! Hva står på din bucket-liste? ♥