Annonse

10 RÅKULE DENIMJAKKER

Haha, denne dagen, ass.. 

Klokken 07.00: Vekkerklokken ringer, og jeg later som det fortsatt er søndag. Jeg tillater meg selv å sove i tjue minutter til, men Fokus vil ut, og slutter ikke å mase. Jeg må innse at slaget er tapt. Fokus – Kristin 1-0, og jeg drar meg opp og ut. 

Klokken 08.00: Jeg sminker meg i et lynraskt tempo. Jeg har nemlig innsett at jeg er helt avhengig av å låne bilen til mamsen og Jon i dag, som befinner seg på Lysaker stasjon. Jon har dratt til Stavanger og parkert bilen der, og jeg må komme meg til Stabekk for å hente reservenøkkel, og deretter plukke opp bilen. Jeg må nemlig til fotograf for å levere noen produkter som skal til foto, og jeg har dårlig tid. 

Klokken 08.30: Dennis og jeg ankommer Aker Brygge etter en hyggelig trikketur. Han stikker på jobb, mens jeg haster inn på Espresso House for å kjøpe med meg en kaffe. Jeg har på dette tidspunktet ikke fått i meg morgenkaffen, og fungerer svært dårlig uten. Jeg bestiller, kaffen kopper i koppen, men jeg har glemt kortet hjemme. Snakkes, kaffe! Fader ass.. Jeg haster videre til 151 bussen, for å komme meg til Strand, som er busstoppet hvor jeg skal gå av for å komme meg til mamma. Nå er jeg stresset. Jeg er jo livredd for å gå av på feil stopp, haha. 

Klokken 09.00: Jeg låser meg inn hjemme hos mamsen, hun sover, så jeg lister meg rundt, finner frem reservenøkkel til bilen, og låser meg ut. Jeg tenker på å bestille en taxi som skal få meg fort av sted til Lysaker, men kortet ligger fortsatt hjemme. Pokker! Nå er jeg litt usikker på hvordan jeg faktisk skal komme meg til Lysaker, men jeg tusler bort til Stabekk sentrum, og hopper på 137 bussen som i følge bussjåføren, kjører forbi Lysaker. Jeg setter meg med høy puls. Jeg har jo tross alt gått en hel kilometer, og i tillegg har jeg buss-noia! Jeg kommer meg av på riktig stopp, og finne bilen. YES!! 

Klokken 10.00: Endelig ramler jeg inn dørene hos fotografen.. En time forsinket, men det går fint. Jeg leverer varene, setter meg i bilen, suser hjemover, parkerer bilen, fyrer i gang kaffemaskinen, og setter meg ned på kontoret. Det er på tide å sjekke mails og i tillegg få ut et blogginnlegg, selvom jeg ikke aner hva jeg skal skrive om. I halv elleve-fraget kommer jeg på at flere av dere har ønsket seg et innlegg hvor jeg tipser om kule denimjakker, og går deretter i gang med å lete internett rundt etter noen slike. Jeg mekker en kollasj som dere ser under her, og multitasker med mailskriving, booking av hotell både i Bergen og Stavanger denne uken, planlegger en fotoshoot, samt pusher tollvesenet som pokker, for å få dem til å frigjøre en gigantisk forsendelse med StyleConnection produkter, som MÅ leveres på lageret i morgen! 

Phuuuu.. Alt dette før lunsj, og jeg elsker det.. Slike dager hvor alt er kaos og stressende, er faktisk de dagene hvor jeg er aller mest effektiv og ikke minst produktiv. Nå gjelder det å få unna resten av punktene på agendaen!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

Sånn.. Nå håper jeg at dette innlegget kan være til hjelp og inspirasjon, til dere som har etterlyst noen tips til denimjakker. Jeg digger dem alle selv.. Spesielt nummer 1, 5, 6 og 8! Den BLK DNM jakken med frynser er helt vlll. Altfor dyr, men steike så AWESOME!!

Talk later, hotties ♥

LOVE YA!

Annonse