10 RÅKULE RINGER

God kveld i stuggu, darlings ♥

Nå har jeg akkurat inntatt middagen som bestod av max-boller og ris. Max-boller for pokker… Vi snakker noe sausete greier på HERMETIKKBOKS, som får de fleste matelskere til å brekke seg av tanken, men SÅNN mat liker faktisk jeg. Nå har jeg altså trøkket i meg nesten hele boksen, og jeg har aldri følt meg mer som en stappet julegris enn akkurat nå. Deilig følelse skal jeg fortelle dere. Heheh. 

Ellers ligger jeg nå på sofaen mens godprogrammene til TVNorge surrer i bakgrunnen, og kom i samme slengen på at mange av dere har ønsket tips om hvor man kan få fatt i sånne ringer jeg ofte bruker. Jeg har derfor surfet litt gjennom diverse nettbutikker, og funnet 10 perfekte forslag til dere som ikke koster skjorten. Kanskje dette er ringene som passer perfekt inn i resten av sortimentet? 


1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER 9.HER 10.HER

Elsker de ringene her, altså! Like perfekt til både hverdags og fest…

Når maten har sunket står pakkingen for tur, men før jeg pakker kofferten til Berlin, bør jeg vel kanskje pakke ut fra Hawaii, eller hva? Hahahaha… Null orden i sakene, sa du? Makan!

Nyt kvelden, skjønnheter ♥