Annonse

10 SONGS ON A SUNNY SATURDAY

Et herlig hei fra et solfylt Oslo ♥

Hva passer vel bedre på en dag som denne, enn å tusle rundt i solen med solbriller på nesen, og deilig musikk i ørene!? Det er noe som får meg til å føle meg så… Levende… Fullt volum bringer frem smilet, og alt jeg vil er danse meg fra sted til sted. 

I dag har vært en slik dag, hvor jeg bare har tuslet, lyttet og tenkt. Drømt meg bort, og fundert over livet på godt og vondt. Noen av sangene har jeg delt med dere hundre ganger tidligere, men jeg tenkte det passet så fint å dele 10 deilige favorittlåter på en solfylt lørdag… 

1. Suite 16 (Rykkinfella Remix) – Who I Wanna Be
2. Alan Walker – Faded
3. Robin Schulz (feat. Francesco Yates) – Sugar
4. M22 – Good To Be Loved
5. Kendrick Lamar – These Walls
6. Janet Jackson – Escapade
7. Beyoncé – Love On Top
8. Justin Bieber – Sorry
9. James Hersey – Coming Over
10. Sandra Lyng – Moonrise

Hvilken låter synes er deres soleklare favoritter, på dager hvor dere bare tusler rundt? Hvilken låt er liksom den ultimate drømme-seg-bort-låten?

Takk for nydelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, forresten… Og takk for at dere engasjerer dere, og for at dere er medmennesker med et stort hjerte. Det er ufattelig mye vi kan endre på i felleskap, bare ved å strekke ut en hjelpende hånd, og by på et smil. 

Takk for at dere er de beste leserne i verden ♥ Hva står på planen i kveld?

Annonse