Annonse

10 SUPERSÆRE LIKES!

Hurraaa for påsken – Herligste høytiden, ass!

Jeg tenkte å komme med et litt sært blogginnlegg som jeg ble inspirert til å skrive, da jeg spurte om ekstra sylteagurk på Upper Crust på Gardermoen i sted. Jeg har noen veldig sære likes når det kommer til mat, så da tenkte jeg at jeg like så greit kan dele dem med dere.. Så blir vi enda bedre kjent, haha! Egentlig tror jeg at dere kommer til å synes at jeg er superduperekkel etter at dere har lest dette, men shit la gå.. Håper dere liker meg på tross av mine 10 sære likes!

Here we go!

♥ Sylteagurk: Jeg elsker sylteagurk. Men bare når den kommer rett fra glasset. Den må ikke være lunken som etter en runde på cheesburgeren på McDonalds, men knasende og digg. En grovbrødskive med leverpostei eller roastbiff uten sylteagurk, er like meningsløst som å bruke solbriller når det er mørkt ute. Sylteagurk i mitt hjerte!

♥ Gamalost: Det høres usj ut.. Osten ser heller ikke noe særlig innbydende ut, ikke lukter den noe godt heller, men denne osten er superyummy. Den vekker i tillegg mange gode minner fra barndommen, for denne osten fikk jeg servert på lyst brød som for 20 år siden ble kalt for wittenberger, og på denne lyse skiven ble osten lagt lagvis med smør. Beste komboen ever! Mormor vokste opp i Vik i Sogn, og det er nok hun som tok med seg denne osten inn i familien. De har jo tross alt en egen Gamalostfestival i Vik hvert år, så jaddaaa.. Denne festivalen burde jeg besøke!

♥ Lungemos: Dette fikk jeg ofte til middag i barndommen, og dette var noe av det jeg likte best. Jeg kan fortsatt kjenne smaken i munnen når jeg tenker på det, og selvom det er flere år siden jeg spiste dette sist, er det en middagsrett jeg har store planer om å få i meg i nærmeste fremtid. Nå brakk Dennis seg bittelitt under høytopplesingen her. Jeg går nemlig gjennom alle punktene med D-boy as we speak, og jeg tror han får litt avsmak på meg, haha!

♥ Makrell i Tomat: Denne deilige lille gule boksen med makrell er egentlig ikke så sært i seg selv, men jeg spiser den helst med skje. Rett ut av boksen. Typ to hele bokser på rad, rett i munnen. HE HE! Jeg elsker makrell i tomat.

♥ Rogn: Dette er litt sært.. Rogn, liksom.. Og da mener jeg den rødoransje freshe rognen man finner på ferske reker. Det er umulig å ikke høres ekkel ut når jeg sier at jeg liker å suge i meg rognen før jeg piller rekene, men det gjør jeg altså.. HAHAHAHAH nå ler jeg høyt! Herregud. Åhåj.. Men denne rognen liker jeg altså kjempegodt. Det blir som en liten deilig teaser til den enda deiligere reken jeg skal hive i meg. Reker og skalldyr generelt er LIVET!!

♥ Grandiosa: Og da tenker jeg ikke på en nystekt grandis, men på en grandis som har ligget ute på kjøkkendisken over natten. Et knusktørt stykke grrrændis fra dagen før er midt i blinken. Jeg spiser det og jeg liker det! Æsj men NAM!!

♥ Kompott: Altså.. Jeg elsker alt av kompotter.. Dere vet sånn dessert-gugge man får på pose? Alt av kompotter er så yummy.. Med melk på! Åh.. Sviskekompott, rabarbrakompott, kirsebærkompott.. GIVE IT TO ME! Jeg elsker kompott.. Kompoooott! Haha.. Si kompott mange ganger da, DA høres det ordet ekstra rart ut.

♥ Snerk på rød saus: Hjemmelaget rød saus som skal helles over en hjemmelaget dessert er digg i seg selv, men altså.. Snerken på toppen av rødsausen?? MMMMM.. Det er saker det, skal jeg si dere.. Da jeg var liten kranglet jeg alltid med mine søskenbarn når det kom til hvem som skulle få snerken på toppen av sausen som morfar hadde laget. HE HE!

♥ Mandelkjernepudding: Dette er desserten sin det. Dette er saker! Dette vekker også gode barndomsminner, på lik linje som lungemos og rød saus. Morfar laget ofte denne puddingen til dessert og da selvfølgelig med rød saus som tilbehør. Jeg har ikke spist dette siden jeg var liten, men smaken glemmer jeg aldri!

♥ Rabarbra med sukker: God gammel klassiker og et godt alternativ på 90-tallet når godteskapet var tomt. En rabarbrastang dynket i sukker. Nam, nam, naaaam!

Så, blir dere like kvalm av meg som Dennis blir? Heheheh.. Eller kanskje noen av dere tenker, «yesssss.. ENDELIG noen andre i denne verden som liker det samme som meg!»? Jeg krysser fingrene for sistnevnte!

Del deres særeste likes med meg da, dette er gøy!

SMASK

Annonse