10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

Ja, fininger… Flere av dere har ønsket en liste med «10 ting dere ikke visste om meg», og her kommer den… 

 

1. At jeg elsker kalde grillpølser. Synes de faktisk er bedre kalde enn varme…

2. At jeg har vært en skikkelig heste-jente, og har ridd i ca. 10 år. Jeg var forrytter for en ponny som het Fredrik, og tilbragte mange timer i stallen. En hest skrives alltid opp på ønskelisten, både til bursdag og til jul, og en vakker dag håper jeg å ha en hest som er bare min.

3. At jeg har vært forlovet og at jeg egentlig skulle gifte meg 16.august 2008. Sjuuuukt!

4. At jeg ikke klarer å sminke meg uten å åpne munnen helt opp. 

5. At jeg aldri lar noen få lov til å hjelpe meg å rydde hjemme i leiligheten min. Selv etter et helsikens vors, hvor det ser helt forjævlig ut dagen derpå, er det ingen av venninnene mine som får tillatelse til å hjelpe meg med å rydde. 

6. At jeg sorterer alle klærene i klesskapet mitt etter størrelse og farge. Er blitt helt skadet etter jeg jobbet som dekoratør, hvor alt skulle se bra ut til enhver tid. 

7. At jeg har hoppet i både strikk og fallskjerm, og at det var Kari Traa som fikk meg opp i flyet. Jeg var på Voss i forbindelse med en foto shoot til en av hennes første kolleksjoner, og det var Kari selv, som lurte meg til å hoppe.

8. At jeg hater hamburger! Jeg er sikkert den eneste i hele verden som ikke liker hamburger, og det er rart med tanke på at jeg egentlig ikke finnes kresen i matveien. 

9. At jeg har hatt blondt hår! Fy flate så stygg jeg var. Dere aner ikke… Hjemmebleiking er ikke å anbefale, og det pissegule håret forsvant etter èn dag!

10. At jeg dessverre kun er 1 prikk fra å miste førerkortet. Dette har faktisk ikke noe å gjøre med at jeg har kjørt for fort, men at politiet (for deres del) har stått på rett sted til rett tid. Kjiiiiipe greier!

 

Hahah… Nå er jeg spent på responsen, folkens 😉