10 TING VI ELSKER, OG ALLER SISTE SJANSE…

Hei igjen, skjønne venner ♥ Nå sitter vi og hygger med hver sin øl på flyplassen før vi boarder til London, og i kveld står date night på Sushi Samba på agendaen. De har en egen vegan meny som er helt FANTASTISK, og jeg kjenner faktisk sommerfugler i magen over en kveld med min favorittperson, med utsikt over en av mine favorittbyer.

Før vi setter oss i flyet, har vi gleden av å by på en ny video, og i denne tar vi for oss 10 ting vi elsker, sånn siden vi ble så fryktelig irritert i forrige video, haha. I denne snutten derimot, ønsker vi å spre feelgood og happiness, og vi håper denne videoen bringer frem et lite smil. Og så håper vi (og spesielt undertegnede, HE HE) at dere vil nominere til Vixen Influencer Award, siden det i dag er aller siste mulighet – OM dere mener det er fortjent, selvfølgelig!

Dere kan nominere i så mange kategorier dere ønsker, og dere kan nominere så mange bloggere/influencere som dere ønsker HER

Del gjerne det dere elsker i kommentarfeltet under her, for å bidra til å spre enda mer happiness… Og solkens? Vi må bare sånn helt på tampen si at vi digger dere, og at vi er SUPERTAKKNEMLIG over alle nye abonnenter som har tikket inn de siste dagene. Vi setter så enormt stor pris på dere alle sammen, og det vil vi at dere skal vite! HURRA for dere – dere fortjener en diplom, faktisk!

LOVE YA’LL ♥