Annonse

10 TING JEG ELSKER VED DEG…

De fleste av dere skjønner at Dennis og jeg er veldig fan av hverandre, selv om vi ofte småkrangler og terger hverandre i våre YouTube-videoer… Det er liksom bare sånn det ofte blir når vi sitter der foran kameraet, så nå synes jeg det var på sin plass å dele 10 ting jeg elsker ved Dennis, bare sånn for å vise hvor innmari fin han er. Jeg er heldig som har han – virkelig heldig!

WARNING: Innlegget inneholder mye kliss!

1. Jeg elsker at du elsker alle mine skavanker, og at noe av det gøyeste du vet er å knipe meg i valkene når jeg sitter på sengekanten, mens du smiler lurt og sier «det er jo så deilig å ta på» ! Du er råflink til å gi meg komplimenter, og til å virkelig få meg til å føle meg fin ♥

2. Jeg elsker at du holder ut med meg og mitt kaos, selv om du aller helst foretrekker struktur og orden. Det betyr så innmari mye for meg at du er der, selv i tider hvor du gjerne skulle vært et helt annet sted. Takk for at du alltid støtter meg uansett hva!

3. Jeg elsker fredagsrutinen vår, som betyr masse god mat, en film eller serie, masse smågodt, og mye kos. De timene i sofakroken ved siden av deg setter jeg så innmari stor pris på!

4. Jeg elsker at du er like eventyrlysten som meg, og at vi deler en felles interesse og lidenskap rundt det å reise og oppleve verden. Du sier aldri nei når jeg foreslår en ny destinasjon, og det er så utrolig kjekt. Du er min favorittreisepartner – herregud så gøy du er!

5. Jeg elsker armkroken din, som er den beste og tryggeste kroken i hele verden, og at du hver eneste morgen trekker meg tett inntil deg, selv om jeg ikke har tid til hverken slumring eller kos.

6. Jeg elsker at du kjenner meg såpass godt, at du vet når jeg har noe på hjertet, når jeg er lei meg, når det er noe som plager meg, eller når jeg bare trenger en klem eller en iskald Corona.

7. Jeg elsker hvordan du poengterer den dårlige humoren min mens du likevel ler, og at du innimellom kaller meg smart. Du har sagt at du tror jeg kunne fungert ypperlig som statsminister (HA HA) og det tar jeg som et kjempestort kompliment.

8. Jeg elsker hvor tilstede du er i vennegjengen og for vennene dine, og hvordan du stiller opp for dem. Du krever ikke noe i retur for å være en god og snill person, og du hjelper med glede til om noen trenger deg.

9. Jeg elsker at du titt og ofte setter på musikk, for så å by meg opp til roligdans i stuen på en random tirsdag. Selv om jeg hater å bli snurret rundt og rundt, gjør du det likevel mens du gliser fra øre til øre!

10. Jeg elsker hvordan du er rundt både din og min familie – at du alltid bryr deg, er engasjert og god, og at du alltid gir gode klemmer til hele gjengen. Jeg elsker hvordan du byr på deg selv, og at du vet å finne den gode balansen mellom å lytte til andre, men samtidig dele og være åpen.

Jeg elsker deg! Deg og meg for alltid ♥

Annonse