10 TING JEG VIL GJØRE I HØST

Jeg klarer liksom aldri å bli enig med meg selv – liker jeg sommer eller vinter best? Er høsten egentlig bedre enn våren? Jeg tror jeg heller velger å si at vi er heldige som får oppleve fire ulike årstider som er vakre og herlige på hver sin unike måte, og så får jeg bare si at jeg liker hver årstid like mye, haha. Ingenting er jo så herlig som fuglekvitter og tørr asfalt om våren, men så kommer høsten da – med sin kalde, friske luft, fargerike blader på trærne og dårlig vær som gjør det ekstra koselig å være inne… Hmmm, det er vanskelig å velge en favoritt, men noen ting er i hvert fall klinkende klart, nemlig hvilke 10 ting jeg har lyst til å gjøre i høst og helt frem mot jul…

1. Lære å strikke: Jeg beundrer dem som kan strikke, og som på null komma niks strikker en nydelig genser eller en fresh beanie. I tillegg virker det så avslappende – nesten som en slags form for meditasjon, og hvis jeg går inn for det, tror jeg at jeg skal klare å lokke frem strikkekunnskapene mine fra back in the days.

2. Invitere venner hjem på middag: Jeg har vært en dårlig vertinne det siste året – jeg har søren meg ikke invitert vennene mine hjem til meg på noe som helst, noe som egentlig er veldig ulikt meg som elsker å stelle i stand for de rundt meg. 2017 har vært et jævlig dårlig år, så jeg får rett og slett bare finne meg i at jeg ikke har hatt kapasitet, og heller se fremover mot en sosial og trivelig høst med hyggelige samtaler rundt middagsbordet ♥

3. Sette av en hel dag til baking: Jeg er på ingen måte en mesterbaker, men nå tror jeg jaggu tiden er inne for å bli bedre. Hva smaker vel bedre enn nystekte, hjemmebakte rundstykker? Mmm, jeg skal bake så mye denne høsten atte hjelp!

4. Holde foredrag: Boken min kommer jo snart ut for salg, og hvis anledningen byr seg, har jeg et sterkt ønske om å reise rundt å holde foredrag om det jeg skriver om. Jeg ønsker å prate med dere som er møkk lei av hele bloggbransjen – prate med dere som blir påvirket, som føler seg dårlig og som sliter med dårlig selvtillit, og rett og slett bare prøve så godt det går å spre et viktig budskap, et lass med feelgood, og i tillegg gjøre en forskjell!

5. Hyttetur: Det er altfor lenge siden jeg var på en skikkelig hyttetur med gode venner, og nå er det jaggu på tide å gjenta suksessen. Tjukke strikkegensere, noe godt i glasset, spillkvelder, latter, tur i frisk luft og max hygge med en god vennegjeng står høyt på ønskelisten ♥

6. Prosjekt uteplass: Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått og mast om denne uteplassen vår som jeg ønsker å gjøre litt freshere. Tiden har løpt fra meg gang etter gang, og den er fortsatt ukoselig og strippet for hagemøbler. Denne høsten ønsker jeg å få på plass ett eller annet som gjør at det er hyggelig å sitte der ute innpakket i pledd på en kald høstkveld, mens en varmelampe gjør temperaturen overkommelig, og mens en haug av levende lys skaper den perfekte stemningen.

7. Cafébesøk i høststormen: Jeg ser det for meg allerede… At jeg sitter på café – enten med noen jeg er glad i, eller med macen og digg musikk i ørene, mens jeg slurper i meg kaffe eller te. Regnet pisker mot ruten, og jeg sitter der ved vinduet og nyter en time out mellom slaga. Åh!

8. Kjærestetur: Jeg elsker å reise sammen med Dennis – han er min soleklare favorittreisepartner, og jeg kjenner at jeg har skikkelig lyst til å dra på en kjærestetur i løpet av høsten. Han skrøt Riga opp i skyene og mente at dette ville være et perfekt reisemål for oss to… Så, kanskje vi skal ta en tur til Riga? Det er i hvert fall lov til å drømme seg bort til romantiske date nights og nye impulser!

9. Dra på julekonsert: I fjor var Stine og jeg på Kurt Nilsen sin julekonsert, og det var rett og slett helt magisk. Pay tok i år initiativet til en ny runde, så i desember gjentar suksessen for å sikre oss den ultimate julestemningen. Herregud som jeg gleder meg ♥

10. Pubcrawl: Apropos venninner og kos… Denne høsten skal jeg være mer sosial enn jeg har vært de siste månedene, og drikke masse deilig vin med de deilige venninne mine, på byens mange deilige barer. Vi har et herlig hav å velge i her på Løkka, og jeg drømmer om noen trivelige og morsomme pubcrawls i løpet av høsten!

Høsten kommer til å bli komplett om jeg får gjennomført noen av disse punktene ♥ Hva drømmer dere om denne høsten? Har dere noen ting dere virkelig ønsker å gjøre i løpet av sesongen?

Nå blir det middag her hjemme, og på menyen i dag står veganske schnitzler med brun saus, brokkoli, sopp og poteter… Nam! Måtte dere få en nydelig kveld, skjønne venner ♥