Annonse

10 TING JEG IKKE FORSTÅR!

Happy gooooood moooorning! Happy Friday! 

Det er jo snart helg for pokker, og jeg starter like så greit fredagen med en aldri så liten liste.. En liste over de 10 typiske tingene man får øye på i bloggverden og på sosiale medier, som jeg virkelig ikke klarer å forstå meg på. Noe har jeg gjort selv, og det blir jeg så flau over atte HJELP, haha. Please forgive me, sier jeg bare!

Happy reading, peeps.. Håper dette får dere til å trekke litt på smilebåndet! Kanskje vi til og med er enig?

1. Me and my Calvins

Okei, jeg skjønner at mange vil være like kul som Justin Bieber, men det er liksom så lite kreativt at mer eller mindre alle bloggere skal dra Calvin-logoen godt over hoftebeinet, for så å hashtagge #meandmycalvins. Snakk om å følge strømmen, ass.. 

2. Fargeløse barnerom

Dette er det jeg forundrer meg mest over. Selvom du som bloggemamma velger å gå for en minimalistisk, skandinasvisk eller fargeløs stil, så synes jeg det er skikkelig trist at barnerommet på død og liv skal matche resten av cribben. Når alt interiør på barnerommet, og til og med leker er sorte, grå, hvite eller beige, blir jeg litt trist. Er det ikke viktig å gi barn en god fargebalanse?   

3. Sheinside 

Ojoj… Hvorfor gidder såpass mange bloggere å skrive om produkter fra sheinside? Jeg mottok i starten av min bloggkarriere et par-tre produkter fra Sheinside, og kvaliteten var så crappy at jeg fikk vondt i huden. De får massiv markedsføring totalt sett, når man ser hvor mange som nevner denne shoppen, og jeg føler virkelig at leserne blir lurt når bloggere anbefaler klær herfra – med mindre kvaliteten har blitt bedre enn den var for fire år siden!

4. Den O-magiske blogghemmeligheten

Det er så mange bloggere som på død og liv skal fremstille livene sine så sjukt spennende, og den beste måten å gjøre det på, er de store hemmelighetene etterfulgt av de store avsløringene. «Ojoj, folkens. I dag har jeg gjort noe helt sinnsykt noe, men det får dere ikke vite helt enda.» Drit i de forbanna hemmelighetene, fortell nå bare hva du skal, eller hold kjeft om hele opplegget. 

5. Kaffe quotes

Hehehehe.. Jeg har selv vært på kaffe-quotes-kjøret, I know, men heldigvis har jeg kvittet meg meg med denne grusomme tendensen. JA, vi VET at du liker kaffe. JA, vi VET at du trenger kaffe for å overleve, men vi trenger ikke se hundre quotes om kaffe i sosiale medier for å forstå, haha. Altså, «My blood type is coffee«.. NEI! Det er ikke ok!

6. Latest looks

Dette skjønner jeg overhodet ingenting av. De som følger bloggen har sett outfitpostene dine gjennom måneden som gikk, og hvis bloggen er moteblogg med masse outfits, er det virkelig ikke nødvendig å få en recap av antrekkene dine som vi så i går. En egen outfit-kategori er mer enn nok, så kan man bla seg gjennom den om man ønsker å se hva du har hatt på deg de siste dagene. 

7. Bloggbestiser 

Bloggbestiser er litt morsomt.. Selvom man blogger, blir man ikke automatisk bloggbestis med andre bloggere som du f.eks møter på bloggevents! Det blir så himla overfladisk og fake når man skal kysse, klemme og nærmest holde hender i det sekundet man treffer hverandre for første gang. 

8. Throwback med bikinibilder

«Throwback – OMG, I miss this place«, og så er det mer bilde av den halvnakne sommerkroppen2013, enn det stedet du mener du savner så fryktelig mye, haha. Helt supert om du er fornøyd med kroppen din, men vær heller ærlig om det enn å gjemme deg bak en misvisende throwback, haha. 

9. Papirsugerør

They totally invaded social media!! Unnskyld meg, men det er virkelig ikke noe digg å slurpe i seg smoothie eller saft, med et sugerør i papir. Wtf liksom. Det er like lite digg som å spise kjærlighet på pinne, når papiret på stangen øverst opp mot kjærligheten, blir mykt, ekkelt og dekket av sikkel. Måtte de forbanna sugerørerne brenne, haha, uansett hvor sjarmerende de kan se ut i sosiale medier. 


10. Selfie i speilet hvor man smiler til seg selv

Hva er greien med dette, egentlig? Når man liksom står foran et speil, tar et bilde av helfiguren, for så å se på seg selv i skjermen på telefonen og smile. Burde man ikke heller se rett i kameralinsen i speilet, få øyekontakt med dem som bildet er ment for, og smile til de som ser på? Det der har jeg aldri forstått meg på.. Gjør dere?

Phew!

Steike så deilig å få det ut av systemet.. Jeg har nemlig grublet over dette så lenge nå, og da er det så fint å få tankene ned på papiret, haha.

Nå skal jeg begynne å pakke ned leiligheten, så da snakkes vi senere. LOVE YA!

Annonse