10 TING JEG VIL GJØRE I APRIL

Et av målene for mars var å bli flink til å planlegge måltid, og det har vi klart med glans. Tommel opp! Det var faktisk flere ting jeg satt opp på listen over ting jeg ville gjøre i mars, som ble gjennomført, og det gjør meg så glad. Det er deilig med motiverende lister, som inneholder ting og gjøremål som faktisk er oppnåelige.

Nå er vi i gang med en ny måned, og det er på tide å liste opp 10 nye ting jeg vil gjøre i løpet av de neste 28 dagene. Tenk det – april!  Måneden hvor vi blir en familie på tre. Det er helt villt å tenke på at vi i slutten av måneden mest sannsynlig har en ny sjef i huset. Med mindre han bestemmer seg for å bli værende i magen i 9 dager eller mer etter termin. Vi er så innmari spente, og gleder oss ubeskrivelig mye til å hilse på mini ♥

1. Det hadde gjort seg med en aldri så liten pedikyr og fotbehandling etter en lang vinter. Føttene er ikke akkurat silkemyke, og det er heller ikke særlig lekkert med de få neglelakkrestene som har klamret seg fast til halvparten av tåneglene. Problemet er bare at jeg hater føtter, og at jeg overhodet ikke takler at noen andre enn meg selv duller med dem. Og med denne store magen? Jeg har ikke sjans, haha. Et fotbat kan kanskje gjøre susen? Jeg krysser fingrene!

2. Ventetiden er snart over, og om ikke mange dagene er det duket for en splitter ny sesong av Game of Thrones. Dette har vi ventet sååå lenge på, og vi gleder oss så mye at det gjør vondt, haha. Dette er seriøst den beste serien som noen sinne er laget! Har du ikke sett den, har du virkelig gått glipp av noe!

3. Få ting slår en skikkelig digg, vegansk brunch. Den på Funky Fresh gir meg vann i munnen, men nå har jeg blitt tipset om Kumi – enda en plantebasert café som også serverer en superdigg vegan brunch i helgene. Jeg har så lyst til å teste dette stedet førstkommende helg – kanskje jeg får en ny favorittcafé?Har noen av dere vært der før? Jeg hører forresten rykter om veganske, amerikanse pannekaker… NAM!

4. For å gjenta meg selv til det kjedsommelige; uteplassen har blitt så fin! Det er så deilig at vi har fått ryddet skikkelig opp, og at Dennis har både høyttrykkspylt hele plassen i tillegg til å klippe hekken. Nå må vi bare fylle alle krukkene med flotte planter, og så er den lille hagen vår komplett!

5. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke gikk til innkjøp av et japansk kirsebærtre i fjor, men i år skal jeg jaggu unne meg denne herligheten. Det finnes ikke noen nydeligere trær enn disse, så nå håper jeg at det er mulig å oppdrive et tre som er ganske stort. Drømmen er minst en halvmeter med masse rosa blomster som springer ut i mai.

6. Jeg kjenner at jeg er keen på flere kinobesøk, men nå er Dennis så redd for at babyen kan komme når som helst, at han ikke tør å ta meg med, haha. Han er jo så bekymret, stakkars… Men altså, et kinobesøk må vel være greit? Jeg stemmer JA!

7. Det hadde vært utrolig godt å få ryddet opp i mailboksen før mini kommer, og få laget en «out of office» reply. Bare sånn at jeg ikke har dette hengende over meg midt i ammetåken, og at jeg vet at de som prøver å få kontakt, får et svar umiddelbart på hvorfor responsen uteblir. Dette står på to do-listen min i morgen!

8. Jeg er også helt nødt til å rydde opp i notifications på telefonen. Aller helst vil jeg ha en ny telefon hvor jeg kan starte helt på scratch. Med nye blanke ark! På telefonen nå står en haug av små røde prikker med alt fra 153 til 3859, som indikerer uleste meldinger og mailer eller uåpnede snapchat. Hallo, stress!

9. April betyr i år påske, og jeg ser virkelig frem til det som mest sannsynlig blir den mest fantastiske påsken noen sinne. Sjansene er jo store for at vi blir foreldre i dette tidsrommet – det kribler i hele kroppen! Om han lar vente på seg, får vi heller benke oss foran TV’n med påskekrim og påskegodt ♥

10. Det hadde heller ikke vært så dumt å ta en tur til frisøren før jeg føder, for å stusse litt tupper og klippe opp håret i front. Kanskje unne meg en skikkelig hårkur også? Jeg må vel også forberede meg på å miste en del hår når jeg ammer, har jeg hørt. Stemmer ikke det? I så fall skader det ikke å behandle det ekstra godt før ammehår, ammetåke og lugging, haha.

Ellers har vi hatt besøk av Bergens Tidene i dag, som har gjort et større intervju med meg som kommer ut rundt påsketider. Jeg tror det ble skikkelig bra, og gleder meg til dere får lese. Nå blir det middag, og deretter såffan. For en deilig tirsdag!

Har dere det fint, skjønninger?