10 TING JEG VIL GJØRE I HØST

Happy tirsdag, fininger! Sånn… Nå er det på tide med hyppigere oppdateringer. Sommeren er offisielt over, og det er på tide å bli flinkere til å strukturere hverdagen igjen, og sakte men sikkert komme tilbake til 1 blogginnlegg om dagen. Dette har vært målet lenge, men den siste tiden har vært så svingende hektisk, at jeg nesten ikke har rukket å oppdatere med noe så «enkelt» som en Instastory. Og så må jeg jo prioritere det aller viktigste, som er min lille sønn…

Han blir mer aktiv og mer krevende, og det er så mange morsomme øyeblikk som oppstår hver eneste dag, som jeg ikke vil gå glipp av. Tiden med han betyr alt, men jeg skal gjøre mitt beste for å snike meg inn her på bloggen en gang om dagen.

September er den første høstmåneden, og i den anledning tenkte jeg det ville være fint med et innlegg, hvor jeg deler 10 ting med dere, som jeg vil gjøre i høst…

☆ Bruke stemmeretten min! 9. september er datoen du skal merke deg, og jeg kan ikke få sagt det nok – det er så viktig å engasjere seg bittelitt i politikken, og bruke stemmeretten sin! Det er riktignok «bare» kommunestyre- og fylkestingvalg, men likevel… Både du og jeg kan være med å påvirke fremtiden. Amazonas og Kongobassenget brenner, og politikerne ser ut til å bruke mer energi på bompenger, enn å prate om det som virkelig er et problem – nemlig klimakrise. Det er direkte flaut!

Det er nok heller ingen hemmelighet at min stemme ikke kommer til å gå til Frp. Jeg har aldri stemt på dette partiet, og kommer heller aldri til å gjøre det. Og mye av grunnen er de usmakelige utspillene til Sylvi Listhaug. Denne damen er virkelig den mest hjerteløse politikeren i Norge, totalt blottet for empati og medfølelse.

☆ Lære å strikke… Hvordan jeg skal få tid er ikke godt å si, men det er i hvert fall kjekt å ha en liten visjon om å ha en hobby, haha. Tenk å kunne strikke små søte sokker til Falk, f.eks.? Eller en superdigg oversized strikkegenser til meg selv?

☆ Gå lange trilleturer med Falk. Få ting føles deiligere enn en tur i den crispy luften. Selv om solen skinner, kan man kjenne at det har blitt bittelitt kaldere ute. Litt friskere, rett og slett, og jeg ser frem til å tusle rundt med mini. Det er ikke lenge til vi må bytte ut liggedelen med sportsdelen!! Herregud jeg kan ikke tro at han har blitt så stor. Stopp tiden!

☆ Gå på epleslang hos mamma! I hagen deres har de tre store epletrær, og eplene smaker så yummy atte hjelp. Jeg vil på slang, og deretter lage hjemmelaget eplesyltetøy. Mums!

☆ Lese en bok. Jeg har heldigvis sluttet å bruke spill på mobilen som sovemedisin, men på de dagene jeg ikke sovner med det samme hodet treffer puten, har jeg lyst til å lese en skikkelig god bok. Har dere noen tips? Kanskje en spennende krim?

☆ Nyte de nydelige høstfargene… Hver høst føler jeg at fargene skifter over natten, og før jeg vet ordet av det, er alle de fargerike og vakre bladene borte. Denne høsten skal nytes, og jeg skal bruke mer tid utendørs.

☆ Drikke te… Jeg elsker varm drikke. Te. Kaffe. Kakao. Mums! Men høsten føler jeg er tiden for te… Store kopper med en dyp krydret herlighet. Og med en liten kjeks til? Ja takk! Og med skikkelig myke sokker på beina!

☆ Lage en fotobok med bilder fra Falk sine første fire måneder. Jeg har telefonen full av bilder fra små og store vidunderlige øyeblikk, så nå må jeg bare få organsiert dem og satt dem inn i en superfin bok, som skal ligge fremme på stuebordet.

☆ Bli en brødbakemester! Jeg koser meg glugg på kjøkkenet, og har allerede blitt en racer på diverse kaker og bakst. Det er imidlertid noe jeg enda ikke har prøvd meg på, nemlig brød. Denne høsten skal jeg bake så mange brød atte hjelp, og jeg gleder meg til å hver eneste morgen kunne spise hjemmebakte brødskiver til frokost.

☆ Nyte morgenkaffen på sengen! Vi er så heldige som har en liten som elsker å sove lenge! Dette kan nok snu før vi vet ordet av det, så nå skal jeg bli flinkere til å nyte morgenkaffen på sengen, i stedet for på badet når jeg ordner meg. Det er jo ikke i nærheten så koselig og chill å drikke kaffe mens man står rett opp og ned på et badegulv, mens man prøver å føne håret, legge på litt mascara og barbere seg under armene på én og samme gang, haha.

Hva vil dere gjøre i høst? ♥