10 TING JEG VIL GJØRE I JULI

Og vipps, så var vi i juli… Jeg burde vel ikke nevne enda en gang at tiden går sabla fort, men jeg gjør det likevel. Jeg klarer nemlig ikke å fatte og begripe at det er mulig. Entret vi ikke juni for typ 2 sekunder siden?

En ny måned betyr 10 ting-spalten… Og nå er det på høy tid å oppdatere denne, siden den uteble i både mai og juni. Plutselig ble jeg mamma, og det har naturligvis stjålet mesteparten av fokuset, haha. «Mamma» … Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg at jeg har blitt mor. Er det vanlig at det tar så innmari lang tid å venne seg til den nye tilværelsen?

Anyways… Dette vil jeg gjøre i juli!

1. Arrangere tidenes garderobe/interiørsalg! Jeg har vært så flink til å rydde ut av både Dennis og min garderobe, så nå er boden vår fylt opp fra gulv til tak med store sekker med klær og tilbehør. Falk har også vokst ut av de minste klærne, så jeg ser for meg å leie et lokale for en helg, slik at vi kan stelle i stand et aldri så lite loppis med salg av klær til både store og små.

2. Børste støv av grillen… Tenk at vi enda ikke har tatt den i bruk!? Og jeg som elsker grillmat? Selv om vi ikke kan skryte på oss en like fantastisk sommer som i fjor, har vi likevel hatt mange nydelige dager hvor grilling hadde vært perfekt. Til uken, kanskje?

3. Dra på roadtrip! Hvis vi får lånt oss en bil, er planen å dra på roadtrip. Vi elsker å kjøre bil rundt omkring i det vakre landet vårt, og da skal vi selvfølgelig innom Rosendal. Når det blir er fortsatt uvisst, men i tillegg til en tur til Vestlandet, skal vi svinge innom København også om tiden strekker til. Vi hadde det så utrolig hyggelig der i fjor med Betty, Stig og lille Liam, så vi håper vi får til en tur i år også. Kanskje dette kan bli en ny tradisjon?

4. Invitere venner til åpningsfest i tiki-baren. Den er jo like nedstøvet som grillen, så nå er det på tide å forvandle uteplassen til et tropisk paradis, og diske opp med fargerike paraplydrinker og kle gjestene opp i bastskjørt og hawaii-kranser, haha!

5. Tilbringe mer tid i Prindsen hage på dagtid! Dette er jo som dere vet, en skjønn oase midt i hovedstaden… Her er hele familien velkommen, så jeg tror vi skal ta oss en lunsj her i løpet av nærmeste fremtid. Når man kommer hit, får man faktisk feriefølelsen umiddelbart – det virker nemlig som at man er i et annet land!

6. Dra på dagsfestival med jentene ♥ Allerede i morgen er det duket for Kadetten Music Festival, og vi har alle sikret oss hvert vårt dagspass. Gjett om jeg er giret på gla’stemning og god musikk med de fineste jeg vet om… Can’t wait!

7. Gå flere kveldsturer i Botanisk hage! Jeg finner en enorm ro når jeg tusler rundt her på kveldstid, når parken er mer eller mindre tom for folk. Det er så deilig å trille vognen på de fine veiene, mens fuglene synger og solen er på vei ned.

8. Gjøre noe skikkelig fint for Dennis på bursdagen hans. Det er bare 9 dager til den flotte mannen min fyller år, så nå prøver jeg å pønske ut noe hyggelig vi kan gjøre på dagen hans. I fjor ble det jo full feiring i Køben, men i år blir nok feiringen bittelitt annerledes siden vi har et lite familiemedlem ekstra, hihi!

9. Gå i gang med maleprosjektet her i stuen og på kjøkkenet. Det kommer til å bli så fint å male veggen i Rustikk Terrakotta, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang. Klarer jeg å bli ferdig i løpet av uken, mon tro?

10. Spise masse norske bringebær og jordbær! Ingenting smaker bedre enn de norske bærene.. Mums! Og noe av det koseligste som finnes, er jo å ta en liten pause langs veien når man er på biltur, for å kjøpe med seg et par kurver… Jeg gleder meg!

Okei, på tide å krype til køys… Hva vil dere gjøre i juli, fininger?

Natta ♥