10 TING SOM SKJER I JANUAR…

Januar… En mørk og kald måned som betyr mer snø, glatte veier, bilulykker og lite dagslys. Bah! Heldigvis kan januar også bety en ny start, at vi faktisk går mot lysere tider, nye planer, nye mål, og at våren nærmer seg sakte men sikkert. For er det én ting som er like sikkert som banken, så er det at våren er på vei, og bare tanken på det gjør meg yr. Jeg gleder meg!

Dette blir en ganske kjekk januar for min del, og jeg har en del morsome ting på planen. Nå tenkte jeg å dele med dere hva januar for min – og i noen tilfeller deres del – har å by på.

1. God Morgen Norge: På førskommende torsdag gjester jeg God Morgen Norge, så da vet dere hvilken kanal dere skal tune inn på om dere er hjemme på formiddagen. Innlegget om puppene mine har nådd TV2, og i innslaget skal vi prate litt om nettopp dette med ulik størrelse på puppene. Det er et viktig tema, og jeg synes det er så flott at GMN tar tak og gir dette oppmerksomhet. Vi må normalisere asymmetri og et skjevt frontparti!

2. Kjærestetur: Dennis’ julegave til meg i år var en kjærestetur til Riga – destinasjonen vi forelsket oss i da vi var der i juni. Hjelpes som jeg gleder meg til å tilbringe kvalitetstid med min favorittperson i en koselig by. Det vi imidlertid vurderer, er å endre både destinasjon samt tidspunktet for avreise. Riga er nemlig nedsnødd, og værmeldingen for de kommende ukene viser ned mot 12 minusgrader og frisk bris. Brrr! Så… Kanskje London i stedet? Det er jo så lenge siden vi var der, og så viser værmeldingen strålende sol og 12 varme. Dette frister!

3. 4-Stjerners Middag: Steike ta! Nå er 4-Stjerners Middag i gang, og det er ikke så altfor lenge til vår uke ruller på skjermen. Jeg gruer meg som regel litt til å se meg selv på TV, men denne gangen har jeg en god følelse. Det er en så god gjeng, mye humor og mange fine samtaler, og jeg er sikker på at dere kommer til å bli underholdt. Dette blir gøy!

4. Vixen Influencer Awards: Nedtellingen har startet, og jeg må innrømme at jeg er skikkelig spent! Det er jo litt nervepirrende med slike prisutdelinger som dette her, så nå skal det bli spennende å se hvem som stikker av med seieren. Blir det noen priser på meg i år, mon tro? Det er jo i hvert fall lov å håpe!

5. Oppussing: Jada, I know… Jeg har alltid nye prosjekter på gang, men det er jo så moro å drive på med interiør. Og som jeg har nevnt for dere tidligere, har jeg noen spesielle planer for rommet som har blitt bruk til både kontor og treningsrom. Nå skal det brukes til noe helt annet, og jeg gleder meg til å vise dere. Her skal gulvet og veggene males, og i tillegg skal jeg tapetsere den ene veggen. Apropos tapetsering… Er dette så vanskelig som det høres ut som? Burde jeg hyre inn en profesjonell, liksom? Haha.

6. Cappelen Damm: Jeg skal på et nytt møte med forlaget mitt, hvor vi skal diskutere det nye bokprosjektet. Jeg er så spent! Dette er langt mer omfattende enn det første, og jeg ser virkelig frem til en skikkelig gjennomgang med sjefen sjøl. Hvis alt går etter planen, har jeg en ekstremt krevende men spennende tid i møte.

7. Flashdance: Stine og jeg gir alltid opplevelser til hverandre til jul, og i år blir det Flashdance for alle penga. Show, teater, konserter og standup er et perfekt gjøremål med både venninner og kjæresten, så dette skal bli en skikkelig fin datenight. Gleder meg!

8. Garderobesalg: Jeg har jo som dere vet hatt tidenes opprydding i skap og skuffer. Jeg har samlet opp fire søppelsekker med klær og sko fra både Dennis og min garderobe, og dette planlegger vi å selge i løpet av januar. Nå må vi bare finne et lokale som er stort nok, haha. Vi skal nemlig selge en del interiør også, så dette kan bli festlig. Noen som er giret?

9. Grønne planter: Jeg elsker grønne planter – de tilfører god energi og stemning til cribben, og det trenger man i januar. Jeg har allerede kjøpt en del små grønne som skal plasseres rundt om kring, og det kribler i fingrene etter å komme i gang med plantingen. Nytt år – nye muligheter – nye planter! En frisk, fresh og grønn start, med andre ord!

10. Kristiansand: Belinda er en veldig viktig person i livet mitt, og avstanden blir heldigvis ikke så stor om vi er flinke til å besøke hverandre. Målet er å se hverandre minst 1 gang i måneden, og vi starter i januar. Jeg suser nedover i slutten av måneden, og gleder meg så ubeskrivelig mye til å se henne igjen!


Når man blir litt vinterdeppa, er det viktig å gjøre en innsats for å skape så fine måneder som mulig. Man har to valg – enten kan man ligge i sofaen og hate på både vinter og vær, eller så kan man få månedene til å gå litt fortere ved å legge hyggelige planer. Kanskje man til og med har tid og mulighet til å ta en liten getaway med noen man er glad i?

Nå må jeg fortsette med dagens gjøremål, så da vil jeg bare ønske dere alle en vidunderlig dag ♥ Sees senere!