Annonse

10 TING VI SKAL GJØRE I DESEMBER

Velkommen skal du være, desember… Deilig å se deg igjen ♥

Det er så sprøtt å tenke på at jeg gikk gravid på denne tiden i fjor, og at ingen av dere visste noe som helst… Under store gensere og tjukke pysjamaser vokste magen seg større for hver uke som gikk, og at jeg faktisk klarte å holde det hemmelig er i grunn et under.

Nå er desember her igjen, men dette året har vi gleden av å nyte julen sammen med en liten fyr… Vårt lille favorittmenneske som vi elsker så inderlig høyt! Som jeg har nevnt et par ganger nå, så ønsker jeg å skape fine juletradisjoner for ham allerede fra første stund, og nå klør jeg i fingrene etter å komme hjem og pynte til jul, og til å kose med ulike julete gjøremål og aktiviteter…

I desember skal vi:

1. Drikke masse gløgg, og kakao toppet med pisket krem eller marshmallows. Varm drikke hører julen til, i hvert fall når det serveres i julekopper med nissemotiv!

2. Pynte til jul, finne frem julebyen, og få opp juletreet. Dette er det første vi skal gjøre når vi kommer tilbake til Oslo – kjøpe juletre! I fjor klarte jeg ikke dy meg, og gikk til innkjøp av en gran allerede 25. november. Den ble litt trist og vissen etterhvert, og holdt så vidt til julaften, haha. I år, derimot… I år kommer ikke treet i hus før en uke ut i desember, så da bør den holde til nyttår.

3. Skape et herlig matparadis for alle fuglene våre i tiki-baren. De nydelige små gjør meg så glad når de spiser og kvitrer der ute, og ingen fugler skal i hvert fall sulte i vinter på min vakt!

4. Dra på julemarked i Jul i Vinterland. Åh! Dette gleder jeg meg sååå mye til! I fjor fikk vi ikke tid, men i år har jeg allerede satt av en dag i kalenderen kun til dette, og det skal bli så utrolig hyggelig. Hele familien på julemarked – hallo, julestemning!

5. Se en haug av julefilmer… Aller helst én hver eneste kveld. Hvis vi får tid ♥ Mine absolutte favoritter er «Home Alone» , «The Holiday» , «love Actually» og «The Christmas Chronicles» .

6. Lage de deilige marsipankulene med sjokoladetrekk og kokos. Disse må jeg ha hver jul, og heldigvis tar de ikke så lang tid å lage at det er noe jeg bare utsetter… Jeg gleder meg til å kose meg med disse godsakene hver dag i desember!

7. Gjøre noe ekstra fint for dem som trenger det… Mer info kommer ♥

8. Tenne kongerøkelse og nyte den fantastiske duften av jul som sprer seg rundt i huset. Mangler man julestemning, er kongerøkelse et must. Da skal jeg garantere at julestemningen kommer snikende!

9. Jippi! Vi reiser direkte til Bergen herfra, og det betyr, *trommevirvel* , Pepperkakebyen! Herregud som jeg gleder meg… Har ikke vært her siden 2015, og nå håper jeg at Falk kommer til å bli like begeistret som meg, selv om han ikke skjønner konseptet, haha!

10. Finpusse julespillelisten min på Spotify, og la den nydelige julemusikken strømme ut gjennom høyttaleren hver eneste dag. Desember blir ekstra magisk med alle de vakre sangene ♥


Hva skal dere i desember? Er det noe dere gleder dere ekstra mye til?

Annonse