Annonse

10 TIPS TIL EN FRESHERE HVERDAG

//Deler av innlegget er annonse

Happy Sunday, Lovelies ♥

Vi har hatt en så deilig helg her i London, og nå ligger vi i sengen og nyter en rolig start på dagen. Vi flyr ikke hjem før sent i kveld, så i dag skal vi utnytte de siste timene godt.

Vi entrer snart en ny uke, og nå føler jeg mer klar for en mandag enn på veldig lenge. Jeg har fått en ny energi denne helgen, og denne lille getawayen har virkelig gjort godt for kropp og sjel, og ikke minst for oss. Vi har kost oss og fått pratet ut om alt, og nå er stemingen tilbake på topp. Det er sånn det skal være!

Jeg tenkte at det ville passe utmerket å dele en topp 10-liste over ting som gjør at jeg føler meg litt ekstra fresh og glad i hverdagen… Det er jo litt deilig å ta fatt på en ny uke, om man faktisk legger inn noen punkter på agendaen, som inkluderer litt happiness og velvære, eller?

♥ Rent sengetøy

Det er få ting som slår å legge seg nydusjet i et rent og deilig sengetøy. Følelsen av å synke ned i myke puter mens man kjenner duften av herlig tøymykner, er uslåelig. Man sovner på et blunk, og sover mye bedre enn ellers. Det gjør i hvert fall jeg…

IMG_5701

♥ Barbering

Når jeg først står leeenge i dusjen, utnytter jeg anledningen til å barbere bort pelsen som har fått lov til å gro gjennom den kalde vinteren. Dennis bryr seg ikke om litt hår her og der, men jeg må jo innrømme at jeg føler meg ekstra fresh etter en runde med høvelen. Å være glatt og fin overalt, føles spesielt godt når man da hopper til køys i rent sengetøy.

♥ Ordning og reda

Ingenting er deiligere enn en ryddig og ren leilighet. Jeg er dessverre en altfor rotete sjel, men det er ingen tvil om at jeg blir et bedre menneske de gangene det faktisk er strøkent her hjemme. Hva er vel deiligere enn å våkne til ryddig hus og et ryddig kjøkken, og kunne tusle barbent over til kaffemaskinen, og nyte en kopp kaffe i ryddige omgivelser, tidlig på morgenkvisten? Det der er faktisk magi!

571707-12-1443879456245

♥ Spraytan

Når man på vinterstid blir så bleik at man omtrent blir blå, kan det være vanvittig herlig å kjøre på med en runde spraytan. Den ekstra gløden gjør meg faktisk til et helt nytt menneske, for det er noe med bittelitt brunfarge som gjør noe med humøret. Gjennom sommeren er man jo som regel litt mer sprudlende og blid, og det kommer nok kanskje av at man ved litt brunfarge føler seg litt ekstra vel, i tillegg til deilig vær og deilige temperaturer.

♥ Friske blomster

Jeg kjøper alltid inn nye, freshe blomster til helgen, men har funnet ut at det er i de hektiske ukedagene man faktisk trenger noen vakre blomster rundt seg. Jeg digger 3 for 2-tilbudet ho Mestergrønn, slik at jeg kan kjøpe tre nydelige buketter, og sette dem sammen som jeg vil når jeg kommer hjem. Det å kutte stilkene og dandere en flott oppsats, er faktisk litt terapi i seg selv. Jeg forsvinner alltid inn i min egen lille verden, når jeg leker meg med fargerike blomster.

IMG_4154

♥ Duftlys/duftpinner

Noe av det som gjør hverdagen litt ekstra fresh, er friske dufter i heimen. Jeg har f.eks deilige duftpinner fra Clean på badet, som fyller hele rommet med en ren, frisk og nydelig duft. Dette lille trikset gjør det ekstra hyggelig å entre badet, både for oss som bor her, men også for dem som er på besøk. Dyftlys ellers i cribben gir en god følelse og atmosfære.

♥ Kaldt vann

Hjemme hos oss blir vannet aldri skikkelig kaldt, og derfor setter vi hver kveld en mugge med vann i kjøleskapet, slik at vi kan glede oss over en iskald og frisk start på dagen. Med noen sitronskiver eller agurkskiver i vannet, blir starten på dagen ekstra forfriskende.

♥ Intimprodukter

Et fresht og happy underliv gjør både hverdagen og selvfølelsen mye bedre, og for meg er det viktig å ha deilige intimprodukter fra Asan, innen umiddelbar rekkevidde. I dusjen blir man ekstra fresh av en runde med skummende intimvask, og ellers i hverdagen sverger jeg til intimserviettene. Disse er perfekt å ha i vesken til hverdags, men også når man skal ut på reise. Når man er på farten og har masse å styre med, er det fint å vite at en liten oppfriskning av underlivet, bare er en serviett unna.

IMG_4146

IMG_4143

IMG_4137

♥ Hjemmespa

Jeg er sikkert den eneste som ikke digger å dra på spa, haha. Jeg hater det, faktisk! Litt lett hjemmespa, derimot, er noe som kan få meg til å føle meg litt ekstra happy. Eller, la oss ikke kalle det spa… La oss kalle det en digg dusj, hvor man blir stående litt ekstra lenge.

♥ Farger

You know me, jeg er avhengig av farger, og mener bestemt at farger i hverdagen bidrar til et bedre og freshere liv. Hva med å være litt crazy, og male en vegg i leiligheten i en frisk, sommerlig farge? Resutatet kommer definitivt til å påvirke humøret i riktig retning. Om farger på en vegg blir litt mye, kan f.eks nye, fargerike pyntepunter, pyntegjenstander eller bilder gi en ekstra piff.

571707-11-1444025192010

571707-11-1444025213691

Hva er deres beste tips til en litt freshere hverdag? Har dere noe å tilføye på denne listen? ♥

Nå skal vi spille inn en ny video… Det er jo YouTube-Søøøndaaaag, og selvom vi er i London, dropper vi ikke innspilling av den grunn. Tjooheiiii!

Nyt søndagen, fininger. Sees snart ♥

Annonse