10 VIDUNDERLIGE VENNINNEGAVER

Annonse: Love Beauty & Planet

Mine fine, happy førjulstid ♥

Her suser dagene forbi i rekordfart, og jeg er nok ikke alene om å føle meg litt bakpå. Ingenting har med andre ord forandret seg siden i fjor, haha… Jeg er like langt bak skjema som alltid, men jul skal det bli likevel!

Juletrærene har i hvert fall kommet opp – og jada, juletrær i flertall. I år har vi plass til to trær… Ett oppe og ett nede, og det er så forbaska hyggelig å starte dagen med kaffe i koppen og lys på trærne i begge stuer. Jeg elsker julen!

I det siste har jeg fått noen forespørsler fra dere i dm på Insta, hvor dere ønsker julegavetips til venninner. Sånne skikkelig hyggelige tips, som ikke koster skjorten, men som definitivt vil falle i smak og glede mottakeren stort! Jeg har derfor samlet opp 10 forslag som jeg tenker kan være ypperlige julegaver…

1. Sjampo og balsam fra Love Beauty & Planet… Dette er min ultimate favorittserie! Alle seriene dufter himmelsk, og det beste av alt er at man kan redusere sitt klimafotavtrykk ved å velge denne serien fremfor noen andre. Ingrediensene er utelukkende veganske, produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr, og flaskene er laget av resirkulert plastikk. Et godt valg for både deg, venninnen din og miljøet!

2. Fotobok med minner fra opplevelser gjennom hele deres vennskap. Hvor koselig er det vel ikke å titte tilbake på bilder fra den første festen eller den første jenteturen? Dette vil uten tvil bli en gave venninnen din vil verdsette høyt, og glede seg over hver gang hun åpner boken.

3. Bruktskatter du vet venninnen din vil sette pris på. Kanskje hun har nevnt for deg at hun er på jakt etter en vintage bilderamme, nostalgiske julekuler eller noe annet man bare finner på Finn eller Tise? Få ting er kjekkere enn å gi noe uventet, men noe du har fanget opp gjennom året. Da vet hun at du lytter og legger merke til selv de minste ting som kan bety så mye!

4. Hjemmestrikk er en fantastisk gave om du kan strikke! Tenk hvor koselig det er å få hjemmestrikkede sokker eller lue i gave fra en venninne du er glad i!? Ja takk, sier jeg bare!

5. Apropos hjemmelaget… Hjemmelagete kaker, søtsaker eller brente mandler f.eks. er en ypperlig julegave til en venninne. Putt godsakene i norgesglass eller noe annet som tar seg bra ut, og pynt glassene med bånd i fløyel… Enkelt, rimelig, og superhyggelig!

6. En opplevelse for dere to, som f.eks. å kino-date, eller kanskje konsertbilletter? Det er nok en stund til det er mulig å glede seg til konserter igjen, men et gavekort hvor man skriver at det blir konsert med det samme verden blir normal igjen, kan være en skikkelig hyggelig oppmuntring.

7. En skikkelig digg olivenolje, diverse krydder og andre ting som kan brukes i matlagingen, er en perfekt gave til venninnen som liker å lage mat. Inviter deg selv på middag i samme slengen for max kos midt i uken!

8. En god vin du vet hun liker, og som hun kan kose seg med på kalde vinterkvelder… Bli gjerne med på et glass mens dere mimrer tilbake til livet før covid.

9. Myke tøfler hun kan tråkke ned i på morgenkvisten… Noe mykt og godt å ha på beina er et must på kalde dager!

10. Grønne planter, stiklinger eller avleggere er en herlig gave til gode venninner – både de som elsker planter, og de som helst sverger til de falske som aldri dør. En plante er noe man skal ta vare på, og når man får den i gave av en man er glad i, får man kanskje ekstra lyst til å gi den pleien den fortjener.

Kanskje dere har noen gode tips som dere ønsker å dele med meg her i kommentarfeltet?

Nyyyt resten av dagen, fininger ♥ Nå skal jeg pynte resten av julehuset, og i morgen deler jeg omsider bilder av julestuen – gleder meg!