Annonse

10 WAYS TO MAKE HER SMILE!

Hallaisen, fininger – hallaisen, onsdag 

Vi sitter her i 30 varme, og nyter en rolig start på dagen. Christian og jeg skal om ikke lenge ta fatt på La Marina, et kjøpesenter like utenfor Albir, og i dag skal det shoppes, haha. Det passer egentlig sjukt dårlig, sånn i forhold til at jeg allerede på turen ned hadde med meg 5 kg for mye, men jeg må jo se hva slags ræl som får bli med meg hjem denne gangen.

Ale-Hop har jeg selvfølgelig vært innom allerede, og der røk en tusenlapp på dritt. Jeg var jo så brisen da jeg gikk rundt her, og da er man ikke særlig kritisk, hahahha!

Men okei.. Nå babler jeg jo i vei om alt annet enn det dette innlegget egentlig handler om – typisk meg.. Jeg har nemlig skrevet ned 10 punkter til alle menn der ute, som kan komme godt med om dere trenger noen tips til hvordan dere skal sette litt ekstra pris på oss. Noen ganger er det jo lett å glemme og gjøre nye hyggelig for kvinnen man elsker, og det er jaggu ikke mye som skal til for at vi føler oss litt ekstra verdsatt. 

Disse 10 punktene får oss garantert til å trekke på smilebåndet!

1. Når vi kvinner står på badet for å fikse oss til kveldens date, går ingenting fortere om du maser og kjefter, og klager på at vi bruker så lang tid. Vi kommer ikke til å gå ut døren før vi føler oss vel, og den klagingen bidrar ikke til noe annet enn en dårlig stemning, og en kjip start på en kveld som egentlig skal være hyggelig for begge parter. Hva om du kan bite i det sure eple, og heller servere et glass vin eller en iskald øl til oss der vi står og stresser som pokker. Vi gjør så godt vi kan for å bli fort ferdig, og det hjelper noe så til de grader om du er positiv og hjelpsom.

2. Om man er samboere, er det fort gjort å tenke at man er sammen hver eneste dag, og at man da vil legge andre planer når helgen nærmer seg. Det er selvfølgelig helt ok, men selvom man bor sammen, betyr ikke dette nødvendigvis at man faktisk ER sammen hver dag. Vi blir kjempeglad om du velger bort en fotballkamp eller en guttekveld til fordel for en lørdagskveld med oss.. Og det fordi du har lyst, ikke fordi du føler du må!

3. Det er mulig at arbeidsfordelingen i heimen ikke er helt rettferdig, men noen av oss kvinner er jo såpass kontrollfreaks, at vi heller ønsker å gjøre ting selv enn å få hjelp. Vi setter derimot stor pris på om du er litt oppmerksom, og faktisk gir oss litt ros når at vi har vasket huset, hengt opp klesvasken, eller støvsuget alle rom. Det kan være kjekt med husarbeid, men ikke om det aldri blir lagt merke til.

4. Blomster er og blir en klisjé, men blomster er alltid hyggelig å få. Og når vi tenker blomster, så tenker vi ikke på en gigantisk oppsats fra Finn Schjøll.. En bukett med roser til en femtilapp fra Bunnpris funker som bare rakkern, og det er vel ikke så innmari vanskelig å dra seg innom butikken på vei hjem fra jobb, og røske med seg ei litta kvast, eller? Dette betyr mer enn dere aner.

5. Alle liker overraskelser. Det gjør dere, det gjør vi, så hva med å overraske oss litt?! Ta litt kontrollen og slenge et par flybilletter til en storby på bordet, med avreise allerede til helgen? Eller hva med å handle inn en god flaske vin og ingrediensene til en perfekt lørdagsmiddag, for så å la oss kulan i såffan mens dere disker opp for oss? Det er overraskelsen sin det!!

6. Det er lett å undervurdere en hyggelig SMS i et samfunn hvor man altfor ofte sitter med telefonen i hånden. Likevel er det ekstremt koselig å få noen koselige gloser på en uventet SMS fra kjæresten, og vi kommer garantert til å trekke på smilbåndet om det tikker inn en liten hyggelig meding. Og dere? Det trenger ikke være en milelang novelle.. Det holder med «jeg elsker deg», «jeg er glad i deg», eller «du er den fineste jeg vet». Til og med noe så enkelt som en emoji, er bra nok!

7. Lytt til hva vi sier og prøv å by på litt engasjement, uansett hvor mye du kjeder deg. Jada, så kan det være at vi ønsker å dele noe som overhodet ikke interesserer deg, men vi deler det med deg for en grunn, og du gjør oss ekstremt glad om du i hvert fall later som du synes historien er interessant, haha.

8. Ingenting er hyggeligere enn om du har fanget opp noe vi har sagt, for så å glede oss med dette på et senere tidspunkt. La oss si at vi går forbi en butikk, og vi ser en liten ting i vinduet som vi fallar pladask for. Tenk om du da kjøper denne lille tingen til oss uten at vi vet det, for så å gi den når vi minst venter det. Der viser du at du er oppmerksom, og det setter vi stor pris på. Det kan også være at du fanger opp en eller annen matrett vi har fått dilla på, eller et bestemt produkt. La oss si at vi har cravings på sjokomelk.. Da er det veldig hyggelig om det plutselig står en sjokomelk i kjøleskapet! Det er ikke mye som skal til – de små tingene betyr så innmari mye.

9. Om du står opp før oss, og vekker oss med en kopp kaffe eller frokost på sengen, da er du Supermann, påskeharen og julenissen på èn og samme gang! Dette er virkelig en kjapp og superenkel måte å sjarmere oss på.

10. Du oppfører deg ikke annerledes overfor oss, uansett hvem du er sammen med. Noen mannfolk har en tendens til å bli litt i tøffeste laget når gutta er tilstede, og dette er bare sjukt nørd. Du blir ikke mindre mann av å gi oss et kjærlig stryk på ryggen eller en suss, så dropp den der matcho-rollen å gi oss en kos!

Sånn.. Da er det bare til å løpe bort på Bunnpris, sant? Hehe.. Vi krever ikke allverdens, men litt oppmerksomhet settes stor pris på!

Talk later, hotties 

Annonse