100% JULESTEMNING

OMG! Har du sett de siste storyene jeg har lagt ut på Instagram? Vel… Jeg døde, og stupte med hodet først inn i julehimmelen. Jeg visste jo at min favorittbutikk over alle butikker – en nydelig blomsterbutikk her i Albir – pleier å slå på stortrommen like før jul, men altså… DAMN! Får man ikke julestemning her inne, får man ikke julestemning noen steder.

Personalet bruker i underkant av to hele uker på å gjøre butikken klar til julen, og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har sett en nydeligere dekorert julebutikk i hele mitt liv. Her skaper de magi, og det er helt vidunderlig å tusle rundt her inne, på jakt etter skatter som hører julen til…

Jeg eier jo ingen skam, og satte opp kameraet på en hylle, og koblet til selvutløseren på telefonen. Jeg måtte jo skvise trynet mitt inn i dagens andre innlegg, så da er var denne selvutløseren gull verdt. Jeg spurte selvfølgelig pent om tillatelse til å ta bilder før jeg gikk i gang, og da jeg fikk ja, var det bare til å stille seg opp og gå i gang. Dette er så pinlig – men når man ikke har fotografen med seg på tur, må man rett og slett bare gi F, og trå bestemt ut av komfortsonen, haha.

I slike situasjoner må man være forberedt på noen rare blikk – forståelig nok, haha. Og heldigvis fant jeg såpass mye fint, at det skjønne personalet lot meg holde på helt uforstyrret. De skjønte vel at de hadde besøk av en kunde som var i julemodus og dønn klar for å gå amok.

Men okei… Denne butikken! Halleluja! Jeg fant så mye fint – vi snakker de vakreste julekulene som kommer til å gjøre treet mitt til det lekreste treet i hele Oslo. Gjett om jeg gleder meg til å vise dere hva som ble med meg hjem, og ikke minst til å vise dere et pyntet juletre.

Jeg tror jeg tilbragte nærmere to timer her inne litt tidligere i ettermiddag, og jeg følte bare på en enorm glede der jeg tuslet rundt i julen. Det var jul i alle kriker og kroker – lys, nisser, engler, glitter, snøkuler, juletrær, julestjerner og spilledåser overalt! Det eneste som manglet var julemusikk, men den er jeg enda ikke helt klar for, så det var helt greit.

I kurven min havnet juletrepynt i farger som grønn, mint, blått, gull, tre og hvitt, og mens de skjønne damene pakket hver eneste kule inn i papir, fikk jeg pratet litt med sjefen om butikken og hvor mye innsats og sjel som legges ned i den daglige driften. Jeg blir så inspirert av sånne mennesker!

O jul med din glede, sier jeg bare… Trodde du det ikke var mulig å få julestemning i Spania? Da må du tro om igjen – for dette her? Dette var jul på sitt aller beste!

Nå skal jeg lage middag til mamma og Jon – det blir en rolig kveld i heimen på oss, og det skal bli så godt ♥ Nyt kvelden, fininger!