Annonse

READY, SET, GO!

Happy good morning, lovelies ♥

Hjelpes så uvant det er å blogge fra en annen plattform, men guri land så godt det føles. Jeg er så uendelig takknemlig for alle tilbakemeldinger, og det ser jaggu ut som at de aller fleste av dere vil bli med videre på denne spennende og fargerike ferden. Det gleder meg ♥

Er det noe dere savner eller noe dere ønsker skal bli bedre, er det bare til å hyle ut. Denne bloggen skal være en fryd å klikke seg inn på, og da er deres meninger alfa omega. Noen som er like begeistret som meg, over det nye kommentarfeltet? Nå føler jeg at vi kan kommunisere enda bedre. Hurra!

Det er tirsdag og 1. mars… Tenk det! Nå er det snart vår, og dagen i dag blir veldig fargerik og veldig kjekk. Jeg skal nemlig ha tidenes kuleste fotoshoot, med de kuleste damene i Norge. Er det noen klarer å gjette hvem jeg skal kle opp i StyleConnection i dag, og hvem som kommer til å leke seg foran kamera i dag?

Alt er klappet og klart, herlige rekvisita er handlet inn, så nå er det bare til å glede seg til en magisk shoot. Dette blir ikke annet enn helt forbanna RÅTT!

Resultatet publiseres så snart bildene er ferdig, og jeg klarer nesten ikke vente. Jeg gleder meg så fælt!

IMG_3753

IMG_3737

IMG_3749

IMG_3751

IMG_3741

Jeg får vel begynne å gjøre meg klar, så da vil jeg bare ønske dere en helt vidunderlig dag så lenge. Sees senere, vakre venner, og dere? Oppfølgervideo til «Nei, det er faen ikke normalt», publiseres i dag eller i morgen. Bare til å glede seg! Vi har virkelig fått sving på en ekstremt viktig debatt, og jeg tror dette kommer til å hjelpe mange unge, herlige mennesker der ute ♥

Talk later!

Annonse