Annonse

HVA SKULLE VI GJORT UTEN DEM?

Phew!

Det er ingen spøk å pusse opp, ass… Vi har akkurat kommet hjem etter en dag i lokalene, og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten Dennis og Christian. De har gjort en fabelaktig innsats med å få på plass byens kuleste og mest orginale tak, og da de stod sånn og stresset som pokker på hver sin stige, kunne jeg ikke annet enn å klappe i mine hender, og prise meg lykkelig over at det finnes sterke mannfolk som kan hjelpe til. Hva skulle vi gjort uten dem, egentlig?

Mens gutta boys herjet med taket, tok jeg meg av malingen av det andre strøket på toalettet – nå begynner det virkelig å ta form der borte, hurra!

Før vi gikk i gang med dagens to do-liste, fikk jeg lurt Dennis med meg ut på en liten shoot. Det er så altfor lenge siden jeg har vist dere et litt freshere antrekk enn det jeg er iført hjemme, hver forbanna dag. Kanskje på tide å inspirere med noe annet enn sotrapalme og en sliten joggis? Haha!

IMG_4311

IMG_4320

IMG_4327

IMG_4301

IMG_4322

IMG_4298

IMG_4321

IMG_4309

IMG_4324

IMG_4304
  IMG_4317

Tee fra StyleConnection HER // Denimjakke fra TopShop // Ryggsekk fra H&M // Kicks fra Adidas // Jeans fra Monki // Snapback fra Karl Alley

Nå skal jeg snart begynne på et helsikens ryddeprosjekt her hjemme, og i tillegg må baggen pakkes til påskefjellet i morgen. Hvor ullundertøyet befinner seg, aner jeg ikke, men at jeg kommer til å lete som en gal i flere timer, er i hvert fall sikkert. Alt er bare kaos, og det er på tide å få system i rotet.

Har dere en deilig lørdag, skjønnaser?

Klem i fleng ♥

Annonse