11 FRESHE HVERDAGSKJOLER TIL GRAVIDE DAMER

Annonselenker: Asos, Ellos, Junkyard, Stylepit, Lindex, Bubbleroom

Dere aner ikke hvor mye tilbakemeldingene på forrige innlegg betyr for meg. Det er så deilig å lufte tankene sine, og få en bekreftelse på at man ikke er alene om å ikke kjenne på denne intense lykkerusen. Takk for at dere deler deres historier og erfaringer med meg. Dette setter jeg enormt stor pris på, så om få strakser skal jeg lese alle kommentarene ekstra nøye, mens jeg spiser en god frokost.

Først og fremst ønsker jeg å dele noen tips til hvilke kjoler som kan passe ypperlig til gravide damer. Disser er jo også like perfekt til dere andre også! Det er så mange som har spurt meg om jeg kan lage et slikt innlegg, og her kommer det omsider. Det er nemlig ikke bare-bare å finne komfortable klær når magen har blitt stor, og det aller beste tipset jeg har fått fra mine venninner som har gått gravide, er stretchy kjoler!

Nå er det vanskelig å bøye seg fremover, og bare tanken på å prøve å dra på seg en jeans – selv om den er en sånn gravid-jeans, gjør meg helt utslitt, haha. Det må være lett og det må være comfy. Og derfor er kjoler med stretch mitt go-to-plagg hver eneste dag. Kombiner gjerne kjolen med denne digge gravid-strømpebuksen fra Lindex HER.

 1. Vinrød kjole med høy hals HER // 2. Mørk grå kjole med V-hals HER // 3. Grå strikkekjole HER // Den hvite kjolen med print som jeg har på meg på bildet finner du HER

De fleste kjolene jeg har brukt i det siste, har jeg bestilt fra Asos eller kjøpt i utlandet. Asos har så mye fint – det eneste som er litt kjipt er denne tollen som kommer i tillegg, men husk at grensen er 350 kroner, og at det finnes mange kjoler innenfor denne prisklassen. Jeg har prøvd å finne kjoler i cirka samme prisklasse, men hvis bestillingen kommer på et høyere beløp, betaler du altså 25% moms av beløpet som strekker seg over de 350. Så… Det trenger ikke nødvendigvis å bli så innmari mye ekstra!

4. Strikkekjole HER // 5. Høyhalset kjole i superfresh farge HER // 6. Midi-dress med oransje stripe på ermene HER // 7. Burgunderfarget kjole HER // 8. Rustfarget kjole HER (denne brukte jeg på julaften til de som har spurt) // 9. Mønstrete kjole fra Adidas HER // 10. Svart oversized kjole fra Monki HER // 11. Midi-dress med cut out-detaljer på skuldrene HER


Man trenger altså ikke å gå i gravidklær-avdelingen for å finne et fresht antrekk. Jeg synes jo at det er fryktelig mye dølle klær for gravide der ute, så da er kjoler med stretch som dette her, midt i blinken.

Har dere en fin lørdag så langt, skjønne venner? Nå skal jeg ta en lang og varm dusj, og så skal vi ut å handle litt god mat til kvelden. Har en mistanke om at det ikke blir noe mer avansert enn en hjemmelaget pizza, men det er jo sååå digg, haha. Hva står på din meny i kveld?

Stor klem