11 KJAPPE

Happy mandag, godtfolk ♥ Jeg våknet opp med vondt i halsen, og jobber nå fra såffaen – inntullet i pledd – mens jeg sutter på halspastiller… Ikke pokker om dette skal utvikle seg til noe mer enn litt ubehag! Men når sant skal sies blir jeg aldri syk *bank i bordet*, og satser på at dette bare er et lite tegn på at jeg hadde det skikkelig gøy i helgen, haha.

I dag kom jeg over 11 koselige julespørsmål på bloggen til krist.in, og synes dette var så kjekt at jeg rett og slett kopierer hele greien. Her er altså 11 kjappe nå i disse deilige juletider!

Pepperkaker eller kakemenn?
Kakemenn vil alltid være favoritten, selv om pepperkaker er noe man ikke klarer å stoppe og spise når man først har begynt, hah.

Sjokolade- eller pakkekalender?
Pakkekalender har alltid vært favoritten hjemme hos oss… Mamma var så flink til å finne små, unike gaver, som jeg ble så glad for da jeg var liten. Få ting slår følelsen av å tusle bort til den flotte kalenderen – tidlig på morgenkvisten – mens snøen daler ned utenfor. Nå er det riktignok øl-kalender som troner høyest på listen hjemme hos oss!

Marsipan eller Sjokolade?
Jeg har alltid vært svak for marsipan og sjokolade på samme tid, og jeg eeeelsker marsipankuler med sjokoladetrekk, rullet i kokosmasse. Kanskje jeg må prøve meg på en vegansk variant i år?

Nøttestek eller Vegisterkaker?
Dette er et skikkelig vanskelig valg… ja takk, begge deler!

Gløgg eller kakao?
Gløgg, gløgg og atter gløgg… Med rødvin, selvfølgelig. Jeg har mistet tellingen over hvor mange kopper det har blitt på meg så langt i desember, hehe.

Hjemme eller borte på julaften?
Hmmm, så lenge jeg tilbringer dagen med noen jeg er glad i, kan jeg være hvor som helst… Men bare ikke i syden! Jeg kan ikke ha palmer på julaften – det blir helt feil.

Julesokk på julaften eller 1. juledag?
Alltid tidlig på morgenen, på selveste julaften. Da blir det julegodt til frokost, mens 3 nøtter til askepott snurrer på TV’n!

Plasttre eller ekte tre?
Ekte vil jo alltid være det fineste og «riktigste», men jeg elsker det hvite i plast vi har nå, med all den crazy juletrepynten. Alle fargene kommer jo mye bedre frem på et hvitt tre, og det digger jeg!

Gull- eller sølvpynt?
Eller kanskje pynt i alle regnbuens farger? Hell yeah!

Myke eller harde pakker?
Det spiller ingen rolle… Pakker som får plass i en liten konvolutt er vel det jeg liker best, haha. I grunn så betyr pakker mindre og mindre for hvert år som går. Da jeg var liten var pakker det gøyeste av alt, men det forandrer seg jo når man blir voksen.

Hvilken julefilm? Elf eller Alene hjemme?
Elf har jeg aldri sett, men uansett er det ingen filmer som slår Hjemme Alene 1 og 2. Nummer 3 er helt krise, siden de skiftet ut Kevin. Ingen kan spille kevin bedre enn Macaulay Culkin!


Jeg ønsker forøvrig å si at jeg elsker å se at såpass mange av dere har deltatt i gårsdagens giveaway! Det er så deilig å se så mange positive ord om dere selv, og en dere er glad i – FANTASTISK!

Sees i kveld, fininger. Nå skal jeg en kjapp tur på Posten, og deretter hente mamma og Jon på Gardermoen!

LOVE YA’LL ♥