Annonse

13 KULE (OG VARME) JAKKER UTEN PELS!

En riktig god morgen, fine venner ♥ Har dere sovet godt? Jeg hadde faktisk vekkerklokken på 9 i dag morges – jeg har så mye å gjøre her i heimen, og da liker jeg å gå i gang så tidlig som mulig. Jeg har fått denne herlige ånden over meg, så nå skal det ryddes og sys putetrekk, vaskes og tørkes støv for alle penga, haha. Hurra for helg, liksom – yay!

Dette innlegget var egentlig planlagt til å går kveld, men det tok så ufattelig lang tid at jeg til slutt bare måtte legge fra meg macen, og nyte fredagskosen i stedet, haha. Jeg satt nemlig og letet rundt på internett etter superfreshe høst- og vinterjakker UTEN pels, siden det var noen i dette innlegget som syntes at det var vanskelig å finne fine jakker uten ekte pels. Det er heldigvis ikke vanskelig i det hele tatt – butikkene bugner av råfine jakker hvor uskyldige dyr ikke har blitt torturert for verken skinn, pels, fjær eller dun, og under her har jeg samlet 13 favoritter som passer perfekt på kalde dager.

Pssst! Dette innlegget har ikke en eneste annonselenke/adlink, sånn om noen skulle lure!

1. Tjukk og god parkas HER 2. En lyserosa drøm av en teddyjakke HER 3. Skinnimitert bikerjakke HER 4. Verdens kuleste leopardpels HER 5. Røff og kul parkas i deilig grønnfarge HER 6. Teddy i to farger som kan brukes på begge sider HER 7. Skinnimitert jakke med teddy HER 8. Råfin fuskepels HER 9. Kort, varm og awesome leopardjakke HER 10. Boblekåpe til kalde dager HER 11. Rå, rocka og lang bomberjakke HER 12. Militærgrønn drøm HER 13. Fluffy, rosa og digg parkas HER

Sååå mange freshe jakker, ikke sant? Vi trenger overhodet ikke bidra til grusomheter og tortur bare fordi vi går kaldere tider i møte, og det er alle disse jakkene et klinkende klart bevis på. Nå er det bare til å glede seg til tiden fremover, og til å kle seg opp i kule jakker med god samvittighet – hurra!

Nyt lørdagen så lenge, så sees vi igjen om litt ♥

Annonse