13 PERFEKTE KÅPER

Hei vakringer ♥

Det er freeeedaaaaag, og hvor sinnykt deilig er ikke det? Åh, beste dagen i uken, og dette har dere vel hørt meg si en god del ganger nå. Hehe! 

Jeg tenker å starte fredagen med å tipse dere om noen råfine kåper til den kommende og kalde sesongen. Det er nemlig flere av dere som har ønsket noen tips, så her kommer en aldri så liten oversikt over noen superflotte kåper i forskjellige prisklasser, som passer til alle mulige anledninger. Her er det både kåper som kan brukes til sneakers så vel som boots, og topper man det hele med en fresh beanie, blir antrekket komplett.

Håper dere finner noen dere liker…
 

1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER

7.HER  8.HER  9.HER  10.HER  11.HER  12.HER  13.HER 

Her fant jo jeg selvfølgelig flere favoritter, og i år skal jeg pokker meg være bittelitt crazy, og gå til innkjøp av en fargerik kåpe. Jeg sverger jo som regel til sort yttertøy, men det er jo utrolig hvor mye et fargerikt plagg kan gjøre med humøret. Jeg digger denne oransje kåpen fra YAS, og for å være ærlig har vel egentlig alle disse kåpene flydd rett inn på ønskelisten. 

Nå skal jeg videre i et møte, og senere blir det enda mer bursdagsfeiring for Setare. Juuuuhuuuuu, GØY med bursdag ass!

Nyt fredagen så lenge, så skrives vi etterpå!

 

Hi superstars ♥

Autumn is approaching and it is time to purchase a new and nice coat. Here are my favorites and this year I plan to buy a colorful coat that can contribute to a better mood on cold days.

I am now on my way to a meeting, and in the evening it is time for girls night out. Sooo looking forward!

I wish you all a wonderful day. Talk later!