Annonse

14 RÅKULE BOOTS!

//Noen av lenkene er annonselenker

God morgen, vakre venner 

Mange av dere har ønsket seg et innlegg hvor jeg tipser om kule boots til høst og vinter, så nå har jeg letet internettet rundt etter de aller fresheste bootsene. Jeg mener du kommer veldig langt med et par klassiske, sorte Dr. Martens, og et litt «grovere» par som f.eks. bootsene fra Timberland eller Catepillar. Disse passer litt bedre enn Dr. Martens når snøen faller.. 

Med noen digge tjukkelabber er du good to go, og jeg synes jo det er ganske så kult om du lar labbene gå litt oppover leggene. Da får du en perfekt og koselig høstlook. Kombiner med en chunky knit og lue!

1. HER (annonselenke) 2. HER (annonselenke) 3. HER (annonselenke) 4. HER 5. HER 6. HER (annonselenke) 7. HER 8. HER (annonselenke) 9. HER 10. HER (annonselenke) 11. HER 12. HER (annonselenke) 13. HER 14. HER (annonselenke)

Mange freshe, eller hva? 

Jeg har akkurat klikket hjem nr. 7, og jeg kan nesten ikke vente med å traske rundt i høsten, iført disse altfor kule bootsene, yay!

Hva står på planen i dag da, fininger? Jeg skal straks gjør meg klar til et møte med Elfa, og i dag skal vi planlegge garderodeløsninger til vår lille walk-in. Steike så bra det skal bli å få montert garderobe.. Dette er virkelig noe å rope hurra for!

Sees senere 

Annonse