Annonse

DETTE BEGYNNER Å BLI LITT KOMISK

//Annonse

Heia mine fine,

Nå må jeg faktisk le – jeg har nemlig enda en gang en sminkepost på lur til dere, og man kan jo si at dette begynner å bli litt komisk. At IsaDora faktisk velger meg som frontfigur, når det finnes såpass mange flinke sminkegurier der ute, er jo egentlig et stort mysterium – sånn siden jeg egentlig ikke har peiling på hva jeg driver med. Èn ting er mascara og leppestift, men øyenskygge og pudder? Dra meg baklengs inn i fuglekassen…

IMG_1308

IMG_1296

Jeg skal faktisk innrømme at jeg ble litt skremt av denne utfordringen… Transparent pudder, liksom? Hvordan i alle verdens dager skal man legge noe sånt? Og hva med øyenskyggen, og fokus på den monokrome trenden via kombinasjoner mellom sort og hvitt? Haha, så redd jeg var… Øyenskygge er jo dritskumle greier, men herregud så fint det er når man klarer å legge det riktig.

I dag hadde jeg ikke baller til å gå all in, men jeg fikk i hvert fall følelsen av hvordan Eye Color Wonder Bar i hele 12 smokey nyanser er å jobbe med. Nå har jeg jo ikke så veldig mye annet å sammenligne med, men jeg velger uansett å gi øyenskyggen hele 10 poeng. Den sitter fint, og er lett å påføre. Selv for sånne amatører som meg, og det er jo noe å rope hurra for, er det ikke vel? Kan jeg, kan alle! Og så enkelt er det med den saken…IMG_1301

IMG_1325

IMG_1289

Og så var det dette pudderet da… Matt Fixing Blotting Powder – et transparent kompaktpudder som visstnok er perfekt til å sette makeupen og matte ned en blank hud.

Nå aner jeg ikke hva som menes med å «sette makeupen» , men er det noe jeg er vant med så er det blank hud – herregud så irriterende det er… Jeg blir ofte blank og shiny i den såkalte T-sonen som vi alle lærte om i en episode av «Friends» og derfor er jo dette pudderet helt gull. Powder Brushen føles nydelig mot huden, og er spesiallaget for påføring av pudder. Kanon!

IMG_1284

IMG_1270

Kohl Kajalen var jeg mest nysgjerrig på… Når jeg skal ut og danse, og legge en litt mer edgy makeup, har jeg ofte brukt en fluid liner påført med pensel. Dette er jo pirkearbeid til tusen, og som regel ender jeg opp med to ulike og ikke minst ujevne linjer. Vi kjenner vel alle til denne utfordringen, eller hva? At øynene blir sminket helt ulikt, og at man legger tjukkere og tjukkere linjer, for å jevne ut «feilen»?

Nå var jeg altså skikkelig spent – skulle jeg komme til å klare å legge en jevn og fin linje, på 1-2-3? Yup! Hell yeah! Denne selvspissende kajalen med myk konsistens, er jo helt konge – love it already… Den hvite har jeg enda ikke testet, for den skremmer meg fortsatt noe forferdelig, haha. Hva i alle dager gjør jeg med den, liksom?

IMG_1279

IMG_1338

IMG_1286

IMG_1342

 

Nei, dere… IsaDora, ass!

Et makeup-merke som virkelig har blitt en favoritt hos meg. Det startet jo med den vidunderlige mascaraen, og så har det bare ballet på seg derfra. Sminkevesken min er full av deilige IsaDora-nyheter, og det liker jeg. Nå må jeg bare bli litt flinkere til å leke meg med øyenskygge, og så blir det full fest i fleisen!

Nyt dagen så lenge, snart helg og greier ♥

IsaDora News – Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få nyttige skjønnhetstips rett i innboksen din!

Annonse