15 HERLIGE HØSTFAVORITTER

Hellooo darlings ♥

Jentene har ankomment cribben, og vi sitter nå i reisesengen som fungerer utmerket som sofa, og venter på premiere. x antall skåler med snacks står foran oss, og vi koser oss gløgg ihjel! Perfekt søndag det her ass, og flere deilige søndager skal det bli. Hurra!

Før jeg virkelig lener meg helt tilbake, fikk jeg lyst til å tipse der om noen deilige høstfavoritter. Nå er sommeren virkelig over, og det er på tide å pakke seg inn i deilige strikkegensere, luer og skjerf. Disse skjørtene fra Urban paser perfekt nå i starten av høsten, og mikses skjørtet til en deilig strikk, lue, Converse eller noen fete boots, er man ready to rock.

Åh, må ha!

1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER

7.HER  8.HER  9.HER

10.HER  11.HER  12.HER  13.HER  14.HER  15.HER  
 

Mye fint, sant? SOM jeg gleder meg til å kunne pakke meg litt inn, og jeg sitter as we speak iført en stor strikkegenser og lue på hodet. Herlige, herlige høst, og flere av disse produktene er på vei hjem til meg. Klarte rett og slett ikke dy meg. Hehe. 

Alright, hotties… Da lener jeg meg tilbake mens jeg venter spent på årets første episode av Robinsonekspedisjonen. Whoop whooop!

Digger dere ♥