Annonse

15 SCENARIER – OG HVA JEG VILLE GJORT!

Heia, superstars 

For ikke så lenge siden var det en av dere som foreslo at jeg skulle svare på hva jeg ville gjort hvis jeg havnet i ulike scenarier.. Her har dere svaret, haha!

1. Du er ute og går tur. Du har musikk på øra og har dermed blokkert verden helt ute. Du tror du er alene, og slipper dermed en smyger som viser seg å være høyere enn du trodde. Du snur deg rundt og oppdager at det går en guttegjeng bak deg. Hva gjør du?

Oj! Jeg blir flau bare av tanken, haha. Det er ikke mye mer å gjøre med situasjonen enn å smile lurt, fyre musikken på full guffe, og sette opp tempoet. Time to leave!

2. Du er på butikken og har det en smule travelt. Køen er lang, og det er kun én kasse åpen. Du sier frustrert at «KAN DERE IKKE SE TIL Å ÅPNE EN TIL KASSE? FOLK HAR DET TRAVELT?!» og oppdager at hun i kassa er en god venninne du ikke visste jobbet der. Hva gjør du?

Da blir jeg nok litt rød i trynet og bittelitt stresset, mens jeg sier noe sånt som at; «neimen er det du som sitter her? Unnskyld for at jeg klikket i vinkel nettopp, jeg er så stresset og har så sinnsykt dårlig tid, og da koker det rett og slett bare fullstendig over«. Deretter hadde jeg spurt hvordan det stod til, sagt at vi måtte ta en date snart, og lagt et par ekstra ting på båndet, haha. 

3. Du er på jentevors. Du har blitt med ei venninne og kjenner dermed ingen andre der. For å bryte stillheten forteller du en episode du hadde hørt om, om ei jente som totalt hadde driti seg ut på byen, og ler kraftig etterpå. Det viser seg at denne jenta er på vorset og sitter like ved deg. Hva gjør du?

Her må jeg satse alt på at hun dette skjedde med ikke tar seg selv så høytidelig, og at hun er en morsom dame som tør å le litt av seg selv. Hvis ikke hun er av dem, hadde jeg prøvd å få henne til å forstå at dette er en god historie, for så å legge ut om alle de gangene jeg selv har driti meg ut, og da hadde vi blitt sittende der en stund for å si det sånn, haha. 

4. Du får et tilbud om å fronte SATS (eller annet treningssenter) i en kampanje. De kommer til å sende PT-er på deg og gi deg tett oppfølging i FEM uker. Hva gjør du?

Oj.. 

Hmmm.. 

Å bruke meg i en treningskampanje er jo en eneste stor komedie, haha. Men jeg hadde nok takket ja for å se hvilke underverker PT-en kunne gjøre for meg. Det hadde jo vært gøy å føle på det å være i god form, og ha god kondis! 

5. Du er alene hjemme og graviditetstesten lyser positivt: hvem hadde du sagt det til først?

Til et kamera, HAHA! For jeg hadde garantert rigget det opp for anledningen for å filme reaksjonen!

6. Du er på festival og har valgt å sove i campen. Når du skal legge deg oppdager du at to personer har inntatt teltet ditt for litt ‘kos’. Du kjenner dem ikke. Hva gjør du?

Okei.. INGEN driver å har seg i MIN seng!! Her hadde jeg blitt forbanna og kvalm. Jeg hadde fått dem til å komme seg til helsikens ut av teltet mitt, samtidig som jeg hadde latt teltet stå og sjekket inn i teltet til noen andre venner. 

7. Du er på restaurant, og en av de andre gjestene setter maten i halsen. Hva gjør du?

Jeg får like mye panikk som han som setter maten i halsen, og krysser fingrene for at noen i rommet hjelper til. Jeg har aldri reddet noen fra å kveles før, og er livredd for å gjøre noe feil, som kan føre til større komplikasjoner, men om ingen kan hjelpe gjør jeg så godt jeg kan!

8. Du er på badeland med masse gode venner, været er herlig og dere bestemmer dere for og ta en av de råeste skliene som er der. Når du kommer nederst i sklien og skal reise deg, oppdager du at bikini toppen har detti av, og det står en masse folk rundt deg. Hva gjør du?

Her er det bare én ting å gjøre, og det er å le av seg selv og smile. Det er det beste forsvar i relativt kleine situasjoner, og litt pupper har jo aldri skadet noen, hehe!

 

9. Du er på er kjøpesenter, må plutselig veldig på do og på vei ut klarer du og få med deg et langt papir under skoen, som du ikke oppdager før venninnen din sier i fra. Hva gjør du?

Dette har jeg gjort så mange ganger, og som regel har jeg ikke en venninne med meg som kan si ifra, haha. Da er det bare til å fjerne papiret, smile litt, og gå videre!

10. Du forteller om noe kjempe stygt du har sett i en butikk, og det viser seg at venninnen din har på seg denne kjempe stygge tingen. Hva gjør du?

Vi liker forskjellige ting, og det er viktig å akseptere at vi har ulik smak når det gjelder klær og tilbehør. Jeg er ærlig, og sier at jeg fortsatt synes denne tingen er stygg, men at den ble mindre stygg på den fine venninnen min, hehe. 

11. Du står i heisen, med en god del viktige mennesker fra et møte om StyleConnection. Plutselig slipper han ved siden av deg en SKIKKELIG høylytt fis!! Og den lukter egg… HVORDAN REAGERER DU? 

Først og fremst blir jeg redd for at noen skal tro det er meg, og hvis jeg havner i slike situasjoner blir jeg alltid like utilpass.. Både fordi det er forbanna ekkelt, men også fordi jeg aldri vet hvordan jeg skal reagere. Man kan jo liksom ikke hyle ut; «hvem pokker har sluppet en fis?????», og så er det jo dette ordtaket fra barndommen; Den som fisen først er var, den er fisens rette far. Haha, på grunn av denne lille reglen, er jeg aldri hun som spør hvem som har sluppet en liten jævel!

12. Du tryner så lang du er med IKEA handlevognen, og den velter midt i tjukkeste IKEA. Folk snur seg og ser. Hva gjør du?

Jeg ler. Høyt! Og så blir jeg liggende litt for å slappe av, og tenke på hva jeg skal si når jeg reiser meg igjen. Spørsmål som; «kommer noen til å hjelpe meg?», og «vil jeg egentlig ha hjelp«, surrer i hodet mitt!

13. Du har sett deg ut en vare i en butikk. Denne varen er the REAL DEAL, hjertet ditt har ikke hamret så mye over en dings på en evighet. Du får en følelse av forelskelse. Du skal på butikken og kjøpe den. Når du kommer til varehyllen, ser du at det er tomt, og dem har ikke varen på lager. Hva gjør du?

Dette har skjedd flere ganger, og da spør jeg først om varen er tilgjengelig noen andre steder i landet. Om den er det, spør jeg om den kan sendes til butikken. Om den ikke kan sendes, kan jeg være villig til å kjøre laaaangt for å få fatt i et favorittprodukt, haha. Om den er utsolgt i hele landet, går jeg rett inn på finn.no eller ebay, for å se om jeg finner den der. Jeg setter altså i gang en massiv aksjon for å få tingen i hus!

14. Du er på flyplassen tidlig på morgenen på vei hjem fra et varmt og eksotisk land. Kvelden før spiste du et godt måltid, men det var bakterier i maten som magen din ikke likte så godt. Når du da har sjekket inn på flyplassen merker du at magen din er i ulaget og du må på do NÅ. Det er kø på doene. Hva gjør du?

Dette er den mest ubehagelige situasjonen å havne i. Både fordi du føler deg elendig, og fordi du må sprutbæsje foran en hel haug av kvinnfolk på offentlig toalett. Jeg har heldigvis ikke havnet i en slik situasjon tidligere (bank i bordet) og aner ikke hvordan jeg hadde håndtert den!

15. Du skal på et viktig møte for Styleconnection og må kjøre for å komme til møtet. Alle parkeringsplassene i området er fulle og det er fem minutter til møtet starter. Hva gjør du?

Heheheh, dette er meg i et nøtteskall. Møtet kommer først, og jeg parkerer på gresset om jeg må, eller et sted hvor det ikke er lovlig. Det er en grunn for at jeg har kulepenn og papir i bilen for å si det sånn, og skriver en lapp som jeg legger i vinduet, om at jeg kan nås på dette telefonnummeret, om bilen må flyttes. Jeg kliner til med noen smilefjes også, sånn for sikkerhets skyld!

Hehehe.. Hva hadde dere gjort?

Nå skal det flyttes, skravles senere  

 

Annonse