Annonse

15 TING JEG GLEDER MEG TIL

Heisann, skjønninger 

Jeg sitter her på kjøkkenet og jobber litt i dag.. Jeg kom meg visst ikke lenger, haha. Typisk at jeg nå kommer til å bruke mer tid her nede enn på kontoret, når jeg faktisk har fått meg et skikkelig hjemmekontor. Skjerpings!

Mens jeg sitter her blant kaffekopper, fargerike penner og annet dilldall, kom jeg plutselig på at det er så mye jeg gleder meg til denne høsten.. Hva passer vel da bedre enn å dele disse punktene med dere? 

Som jeg har nevnt tidligere, så er det i en hektisk hverdag, veldig lett å glemme alt man har å se frem til. Det trenger ikke være noe stort, og akkurat nå synes jeg at vi alle sammen skal bruke noen minutter til å tenke over hva vi har å se frem til 

♥ Jeg gleder meg til å besøke mamma litt senere i dag. Det er alltid en fryd å tilbringe tid sammen med henne. 

♥ Jeg gleder meg til en rolig helg med mannen, og ikke minst til helgefrokosten. Ingenting er koseligere enn å bruke god tid på en god lørdags- og søndagsfrokost, og samtidig legge litt energi i å dekke opp et hyggelig frokostbord som inneholder rundstykker og masse godt pålegg. 

♥ Jeg gleder meg til å kjøpe masse vakre blomster som er et must til helgen.

♥ Jeg gleder meg til jentetur i november. Da reiser nemlig jentene og jeg til Amsterdam, og jeg ser virkelig frem til en hel helg med de beste jentene jeg vet om, i en såpass spennende by. Sist jeg var i Amsterdam var jeg 19 år gammel, så det er virkelig på tide å oppleve denne byen på nytt. 

♥ Jeg gleder meg til jeg omsider kommer meg til bunns i en kaotisk mailboks. Jeg vet at det er mange som ikke har fått svar på mailene sine, og det er ikke greit. 

♥ Jeg gleder meg til det blir enda kaldere i luften, slik at jeg kan pakke meg inn i svære skjerf og chunky strikkegensere. Høsten er magisk!

♥ Jeg gleder meg til den første snøen faller.. Jeg er skikkelig klar for den nå, og jeg skal med glede måke utenfor her, haha. Vi som bor her i Heimdalsgata har en svær felles bakgård, og jeg kan tenke meg at det blir enormt koselig her når snøen legger seg. 

♥ Jeg gleder meg til hver kveld fremover.. Dennis og jeg har begynt på en ny serie, og det er så ufattelig koselig å sitte inntil hverandre i såffan, klistret til TV’n, mens vi koser oss med noe godt i skålen. 

♥ Jeg gleder meg til å få orden på garderoben. På mandag skal jeg i møte med Elfa, og sammen skal vi utvikle den aller beste løsningen for vår walk-in. Nå ligger alt av klær i store IKEA-poser, og det skal bli så deilig å få orden i kleskaoset. 

♥ Jeg gleder meg til å lage en solid reiseplan for det kommende året. Vi har mange destinasjoner på vår ønskeliste, og det skal bli så gøy å gå i gang med planleggingen.

♥ Jeg gleder meg til 1. desember og julekalenderen på NRK. Hvis det jeg har hørt er korrekt, kommer NRK til å vise Jul i Skomakergata, og jeg ELSKER den herlige serien. Skomaker Andersen i mitt hjerte!!

♥ Jeg gleder meg til Vixen Blog Awards, og til å se hvem som stikker av med de ulike prisene. Først og fremst blir det spennende å se hvem som faktisk ender opp som finalister i de ulike kategoriene. Jeg krysser fingrene!

♥ Jeg gleder meg til jentenes julebord. Det er jeg som arrangerer hvert år, og i år skal jeg virkelig toppe hele driten, haha. Frem til nå har underholdningen vært alt fra mannlige strippere og line dance, til karaoke og damenes tale fremført av selveste Tommy Fredvang. Det blir spennende å se hva jeg kommer til å stelle i stand i år, hehe. 

♥ Jeg gleder meg til å legge ut nye, herlige produkter i nettbutikken. Det kommer masse festlige items fremover, som passer perfekt som julegaver til noen du er glad i. 

♥ Jeg gleder meg til å lese hva dere gleder dere til, i kommentarfleltet. Jeg blir så innmari glad når dere deler ♥

Stickers og Bunny Cover fra StyleConnection (coming soon) // Notatbok fra StyleConnection HER

Hva gleder du deg til?

Klem i fleng ♥

Annonse