Annonse

16 RÅFINE KJOLER!

Haff..

Formen er så dårlig, dere aner ikke. I tillegg til at jeg er så altfor hungover har jeg dratt på meg tidenes villeste hodepine, så jeg har sovet helt til nå. Dere vet sånn dunkende hodepine, sant? At du føler hodet ditt skal sprenge? Det er altså sånn jeg har hatt det i dag, og hadde det ikke vært for at min elskede Pay kom innom med paracet, hadde jeg ikke kommet meg gjennom dagen, haha. 

Jada, det er min egen feil.. Vi var nemlig ute i går, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det såååå gøy. Når Juicy spiller på BLÅ er det ikke noe annet sted jeg heller vil være, og i går danset jeg fra vi kom til lyset ble slått på. Jeg er støl som pokker – dansegulvet er jo det nærmeste jeg kommer en treningsøkt, haha. 

Anywho.. Jeg tenkte å vise dere 16 vidunderlige kjoler som passer perfekt til sommerens festligheter. Mai er jo høysesong for konfirmasjon, og i mai er det heller ikke uvanlig med bryllup og sommerfester, og flere av dere etterlyser noen tips til hva man skal ta på seg i slike tilstelninger. Når det kommer til bryllup er det viktig å holde seg til dresscoden som står i invitasjonen, men en grei regel er å styre unna hvitt, rødt og sort. Sort blir vel egentlig mer og mer vanlig og akseptert. Det samme gjelder korte kjoler, når det er snakk om et sommerbryllup eller bryllup i solfylte strøk.

SHORT DRESSES

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

 

MAXI DRESSES

10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 

 

You like? Jeg fikk jo lyst på alle kjolene, så nå skal jeg nettshoppe litt her fra sofaen.. Eneste som får meg til å glemme hvor jævlig formen faktisk er, haha! 

Hva gjorde dere i går da? Noen som var ute og danset?

LOVE YOU ALL ♥

//Inneholder adlinks

Annonse