OM 17 DAGER ER DEN HER – MIN ALLER FØRSTE BOK!

//Reklame for boken min

Hei mine skjønne venner – happy torsdag!

I dag startet jeg dagen hos Cappelen Damm, for nå er det jaggu ikke lenge til boken min er her – min aller første bok som jeg håper kan gjøre en forskjell. Flere av dere har lurt på hva boken inneholder, om det er en selvbiografi jeg har skrevet, eller hva det nå er jeg har holdt på med de siste månedene, og nå kan jeg omsider avsløre tittelen – en tittel som er så riktig; nemlig #BRANOK.

Etter at jeg publiserte den første videoen hvor jeg tar for meg dagens vanvittige kroppspress – og at vi faktisk er bra nok som vi er, var det flere som kommenterte #branok i kommentarfeltet. På den måten føler jeg at dere har vært med på å både skrive boken, men også være med på å navngi den ♥ Dette er nemlig en bok som er skrevet med inspirasjon fra kommentarfeltet både på bloggen og på Facebook, hvor flere av mine lesernes historier er inkludert. Det kommer klart og tydelig frem at utviklingen er skremmende, og at det kan bli direkte farlig når influencere fraskriver seg ansvar.

Denne boken er fargerik, inspirerende og lettlest, og en bok som er ment for alle – til og med barn. Da jeg fikk vite at jenter ned i 10-års alderen drømmer om å endre på utseendet sitt, var det ekstremt viktig for meg å skrive en bok som kan inspirere og være til hjelp for 10-åringene så vel som 20-åringene. Dette er en bok som rett og slett bare skal gi leseren en skikkelig godfølelse, og selvfølgelig følelsen av å være bra nok!

Jeg er så spent… Og så er jeg skikkelig nervøs! Jeg aner jo ikke hvordan denne boken blir mottatt, men skal jeg tro på både forlaget og på de som har fått lese boken, så blir dette en av årets viktigste bøker. Jeg håper så inderlig at jeg kan gjøre en forskjell, og bidra til å ta rotta på det umenneskelige kroppspresset én gang for alle. Vi trenger tydelige stemmer som forteller oss at vi er bra nok som vi er, og derfor har jeg også fått med meg noen av dem jeg ser på som Norges største forbilder, til å gi en liten oppfordring til leseren. Jeg tror dere «kjenner» dem alle sammen, og at dere kommer til å sette pris på det de forteller dere ♥

16. oktober kommer altså #BRANOK for salg, og hvis dere har lyst, kan dere forhåndsbestille boken HER. Slippfesten blir i slutten av oktober på et herlig sted her i Oslo – her er alle velkommen, og jeg kommer til å dele mer info samt link til arrangement, neste uke ♥

Nå skal vi suse ned til Fattighuset med en haug av Styleconnection-klær som jeg tydeligvis har hatt lagret i en bod her hjemme… Alt man finner når man rydder, ass, så nå håper jeg at noen herlige mennesker som ikke har det så lett, kan få gleden av splitter nye klær!

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart!