17.MAI – LIKE RUNDT HJØRNET!

Jeg elsker å kunne være kreativ, og noe av det gøyeste jeg vet, er å pynte et bord til en bestemt anledning. Som nevnt skal jeg ha jentene på 17.mai frokost her hos meg, og da er det viktig at alt er gjennomført og pent. Jeg fikk kjøpt inn litt 17.mai stasj i går, og i tillegg til at bordet skal pyntes i rødt, hvitt og blått, skal også telefonen pimpes litt. Hehe! Er jo litt stas med det norske flagg på iPhonen på en dag som denne!

Dekselet er fra Handelsportal, og du kan få fatt i det her. Hos handelsportal er det fri frak og rask levering, og du kan finne masse artig tilbehør til iPhone og iPad. Genialt for dem som har begge deler, så check it out her.

Kun fire dager igjen! Gleder meg til feiring, og ikke minst til å vise dere det ferdige 17.mai bordet! HURRA!

Nå kaller sofaen på meg. Er helt ødelagt etter gårsdagens festligheter med chicksa. Følg med på facebooksiden i dag… Skjer noe spennende der i kveld 🙂

Love you all

// Reklamebasert innlegg