Annonse

UKENS…

Happy søndag, godtfolk ♥

Jeg håper dere alle har en avslappende og deilig avslutning på uken. Jeg koser meg med kaffekoppen her på kjøkkenet, og nyter en rolig start på dagen. I går sloknet jeg på såffan i 23-tiden, og har altså sovet i over 12 timer – batteriene er uten tvil fulladet, og før jeg går i gang med diverse gjøremål, er det på tide å oppsummere uken som snart er over.

Dette var ukens…

…Jodel: Altså, jeg ler på meg brokk. Dette er sånn teit humor som treffer meg rett i latteren. Can’t stop laughing ? ? ? ?

…Høydepunkt: Ukens høydepunkt var uten tvil mitt første møte med Jax. Min kjære Stine har født sitt første barn, og jeg gleder meg sååå til tiden fremover. Jeg skal bli den kuleste filletanten ever, haha.

…Låt: God, gammel, og deilig klassiker fra Wyclef Jean. Jeg digger denne låten!

…Craving: Ferskpresset appelsinjuice er så ufattelig godt, og det finnes faktisk ikke noe som er friskere og mer yummy! Mmmm…

…Wanderlust: He he he he! Hva tror dere jeg kommer til å si i dag mon tro… Ukens wanderlust kommer ikke som et sjokk, ei heller som en overraskelse, for et det én destinasjon både Dennis og jeg vil besøke NÅ, så er det, *trommevirvel*, Las Vegas. HAHA, jaddaaaa. Vi er nok det kjæresteparet i verden som er mest stoka på Vegas, og vi gjør alt som står i vår makt for å få til en tur før jeg drar på Skattejakt. Vi må… Vi bare MÅ!

…Instagram: @holidaypalms byr på farger, happiness og en haug av inspirasjon. Jeg elsker det!

…New in: Da jeg på fredag var på jakt etter en liten ting til lille Jax, fant jeg også noe til meg selv, hihi. Typisk det der, ikke sant? Jeg fant altså tre råkule posters i en sjarmerende butikk i Markveien, som selvsagt fant veien opp i handlekurven. De var på nedsatt med halv pris, og når man ikke må ut med mer enn en tohundrelapp for tre bilder, blir man rett og slett glad, jubiii!

…Film: Dennis og jeg hygget med Dirty Grandpa til fredagstacoen, og herregud som vi lo. Dette var en sjukt artig film, som vi uten tvil kan anbefale videre til alle som er keen på lett og god underholdning.

…Foredrag: På tirsdag suste jeg av sted til Bergen, for å holde foredrag om selvtillit og kroppspress, for en gjeng nydelige jenter. Det var virkelig en stor ære å få lov til å snakke foran så mange jenter i nesten en time, og jeg håper flere av dem kunne gå hjem etterpå, med følelsen av forsterket selvtillit og et bedre selvbilde ♥

…Anbefaling: Jeg kan ikke få skrytt nok av disse veganske produktene fra Eco by Sonya. Skrubben gjør huden silkemyk og glad, og dusjsåpen føles magisk på huden. Den inneholder både kokos, aloe vera og mint som gjør at du føler deg umiddelbart mer oppfrisket, og jeg elsker virkelig disse produktene. Flaskene er store, og varer derfor i en evighet. Disse er virkelig verdt investeringen!

…På denne dagen i fjor: Delte jeg denne videoen, som jeg klippet sammen etter min første tur til Hellas. Dette var en ubeskrivelig sterk opplevelse, og jeg griner like mye når jeg ser filmen nå, som jeg gjorde da jeg spilte den inn…

Nå stikker jeg utover til mamma og Jon, så da sees senere, fininger ♥ Love you all!

Annonse