Annonse

2 MINUTTER ON A SATURDAY

Wuuhuu!

Happy good morning, Lovebugs. Gårsdagen fløy jo bare forbi, og jeg hadde ikke sjans til å stikke innom dere på et eneste tidspunkt i løpet av dagen. Phuuu! For et kaos, men jeg fikk heldigvis både tatt turen til lageret, levert styles til foto, kjøpt inn alt til kveldens julebord, og dekket bordet, og i syvtiden stakk jeg innom de superflinke jentene bak 2minutter sin lanseringsfest for desemberutgaven som første gang er på print.

Jeg er så imponert over hva de har fått til!! FOR en gjeng! Dere husker vel chicksa som jeg dro til LA med, sant? Gjengen bak onlinemagasinet 2minutter? BRA! Det er altså dette magasinet som nå har kommet i papirutgave, og halleluuuja for et magasin. Spør du meg, så trenger Norge et slikt magasin i magasinhyllene rundt om.. Det oser feelgood, og er noe helt annet enn bladene som viser deg hva som er trendy og sist sett på catwalken.

Jentene fokuserer på spennende intervjuer med spennende mennesker, og ikke minst noen helt RÅ bilder. I denne utgaven finnes også en deilig og omfattende sneak peek av fotoshooten jeg hadde med dem i LA, og StyleConnection har aldri kommet bedre frem og på en freshere måte. Jeg er så stolt!!

Så sånn er altså min morgen før jeg må hive meg rundt. Betty kommer om ikke lenge, og jeg har masse å fikse før den tid. Bordkortene skal printes ut, alt som skal skje som jeg har planlagt må organiseres, juletreet som falt ned trappen i går må stables på beina (JADA.. jeg ble så FORBANNA da det skjedde), kålrabien må kokes og staukes, pinnekjøttet skal surres og gulvene skal vaskes, så joda.. Jeg har et hektisk program med andre ord. Haha!

Måtte dere få en vidunderlig dag, fininger! Og dere? Jeg blir så glad for alle stemmer jeg får i Vixen Blog Awards! Det er mulig å stemme frem til 31.desember, så det er jaggu ikke så mange dager igjen til stemmeslutt. Krysser fingrene for gode resultater!

Uendelig glad i dere ♥

 

   

Annonse