2. SØNDAG I ADVENT

Annonselenke: Ellos

Åhåj… Er dere klar over at det bare er 15 dager til julaften? Selv om jeg liksom har følt at jeg har hatt så god tid denne julen, må jeg innrømme at jeg kjente jeg ble litt stresset nå. To uker går rasende fort, så nå er det vel på tide å begynne å handle inn litt julegaver! Nå har jeg heldigvis noen av dem klare, men det er fortsatt en god del som gjenstår… Dette må fikse i løpet av uken!

Så… 15 dager til jul og 2. søndag i advent ♥

•          •          •          •          •

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede.

•          •          •          •          •

De fine venninnene mine fra Bergen har reist hjem, så nå er det litt tomt her hjemme. Jeg har hengt litt etter med jobb som jeg har fått – og får unna i kveld, så jeg har absolutt noe å henge fingrene i. Og innimellom slaga har jeg rukket å kose meg med både lussekatter, gløgg og The Julekalender. Jeg synes den kalenderen er en av de aller beste! Den er så dårlig at den blir helt genial, haha, og så er det jo så mange gode minner knyttet til akkurat den kalenderen!

Den deilige pysjamasen min er i flanell, og den finner du HER.

Du deilige søndag… Når jeg har fått unna det som skal gjøres, skal Dennis og jeg krype opp i såffan og gå løs på «Gåten Orderud» . Vi elsker true crime-serier, og denne blir nok intet unntak. Er det noen av dere som har sett den?

Nyt kvelden, fininger ♥