Annonse

2 TEITE MINUTTER PÅ SNAPCHAT!

Hahaha! 

Alt er litt teit i dag, og teit er GØY.. Teit, teeeit, teeeeeeit!

Det teiteste av alt er Snapchat. Herregud så mye teit som skjer på Snap, og herregud så gøy det er å være teit på Snapchat! I dag har jeg like så greit pakket det som var lagret av Snapchat-videoer på telefonen, inn i en liten videosnutt, så la oss hygge med litt julemusikk og disse teite tilbakeblikkene, hahahaha! 

Følg med på min My Story som oppdateres daglig. Her får dere virkelig se mye schtøggt, så da er dere herved advart, haha! 

Og sånn helt på tampen.. Jeg DIGGER at så mange av dere DIGGER den gule genseren som jeg har gått med i over TO uker i strekk. Og vet dere hva jeg digger enda mer? At jeg i løpet av uken har fått snap av så mange som femten av dere iført den samme gule genseren. Hahahahahhaahah.. Jeg dævver av det her! 

LOVE YA’LL ♥

Annonse