200.000!!!

I over ni år har jeg blogget – herregud for en reise det har vært… En reise som har resultert i så mange som 4743 blogginnlegg,  og over 200.000 (!!!) kommentarer fra dere flotte mennesker. Det er faktisk helt sjukt!

Det begynte i Bergen med en blogg som handlet om mote – en dritkjip blogg som ikke skilte seg ut i mengden. Den var så livløs og grå, men da jeg sluttet å tenke at en blogg måtte følge en viss mal, løsnet det. Jeg ga mer faen – jeg viste frem en annen side av meg selv – det hele ble mer ekte, og jeg har siden den gang vært åpen og ærlig med dere, og tatt dere med på både oppturer og nedturer. Jeg er virkelig privilegert som kan leve av en hobby… Som kan leve av å gjøre det jeg liker aller best – nemlig å inspirere, skrive og ta bilder, hver eneste dag. Jeg er så heldig, og evig takknemlig for at dere er her, og for at dere har vært med meg i alle disse årene.

Da jeg skjønte at samfunnsengasjement faktisk kunne høre hjemme på en blogg, ble blogging noe som ga meg så mye mer. Det føles så ufattelig bra å bruke både stemme og plattform til å belyse viktige temaer, og for meg er det ekstremt viktig å i hvert fall prøve å gjøre en forskjell. Blogging for meg er så mye mer enn dagens outfit og nye innkjøp. En blogger er et forbilde – et forbilde som må være sitt ansvar bevisst, og jeg både tror og håper at jeg oppfattes som en som tar ansvar. Det er i hvert fall det det jeg ser på som den viktigste delen av denne jobben – å være ansvar bevisst.

Mye har skjedd siden 2009… Det har til og med blitt noen bloggpriser opp gjennom årene, og følelsen når en jury roper opp navnet ditt, kan nesten ikke beskrives. Det er naturligvis stort for en blogger å vinne en pris! Man kan si mye rart om Vixen Blog Awards – nå Vixen Influencer Awards… Selve eventet kan nok oppfattes som overfladisk og jålete, men jeg synes likevel det er flott at det finnes en kåring hvor bloggere kan få et skulderklapp for den jobben de gjør. Det er nemlig mange flinke folk der ute som står på hver eneste dag, som fortjener å bli sett – dessverre er det altfor mange dyktige influencere som får lite eller nesten ingen oppmerksomhet. Jeg savner en god del navn blant semifinalistene, men heldigvis er det flere av dem som er blant topp 10, som ikke nødvendigvis er dem som genererer flest klikk. Jeg håper juryen ser på jobben som blir lagt ned på de ulike bloggene, og at det blir mange nye navn blant vinnerne i år ♥

I år håper jeg at navn som bl.a Marianne Theodorsen, Therese Adsen Aanonli, Espen Hilton, Maren Baxter, Mia Frogner, Malin Nesvoll, Ninni Nyhus, Peter Kihlman, og Blogg om toppbloggere, blir ropt opp på scenen – bare for å nevne noen, og jeg ser virkelig frem til et fyrverkeri av en kveld med morsomme folk og friske bobler.

Fininger… I dag er aller siste sjanse for å gi en stemme til deres favoritter – dere kan stemme 1 gang per kategori frem til midnatt. Dennis og jeg er semifinalist i to kategorier, og jeg er semifinalist i så mange som seks kategorier, så om dere mener at vi/jeg fortjener å gå hele veien til finalen, setter vi enormt stor pris på om dere vil stemme på oss.

Nå skal vi kose oss med et glass rødvin før vi kryper til køys – rødvin på en mandag er jo ikke feil!

Love you all!