Annonse

2014 RECAP – VOL.1

Tenk, dere..

2014 er straks ved veis ende, og da er det selvfølgelig på tide med en aldri så liten oppsummering av året som har gått. Jeg deler den opp i to deler da internettet er for svakt til å laste opp alle bildene i arkivet uten at jeg blir sittende med macen til i morgen, men året har jo vært så innholdsrikt, så da er det fint å spare litt på del to. 

FOR et år.. Herlighet for et år. Kanskje et av de aller beste så langt? Det tror jeg faktisk..

 

Starten på året kunne vel egentlig ikke vært bedre, og jeg entret et sprudlende 2014 med de fine jentene mine i Hemsedal. Vi innså at vi var blitt litt for gammel for hela-i-taket-feiring i dalen, og selvom det føltes skikkelig feil å feire nyttår der oppe, var det likevel noe veldig riktig over å være samlet enda en gang. I år er alt snudd på hodet, ingen av oss feirer sammen, men jeg er sikker på at vi alle får en knakande fin feiring likevel. 

Januar var kald men fin, og det var duket for festlige eventer som bl.a Vixen Blog Awards. Jeg var finalist i «Årets Inspirasjonsblogg» hvor jeg ikke stakk av med seieren, men gikk likevel ikke tomhendt hjem da jeg ble kåret til «Folkets Favoritt». For en ære.. (For tusende gang, hehe). 

Jeg fortsatte på tatoveringsprosjektet mitt hos Christine, og ble sakte men sikkert ferdig med sleeven. Det var duket for flere hyggelige venninnesammenkomster, og tapas nights ble kicket i gang for fullt. I februar dro Dennis og jeg til Hawaii i to uker hvor vi hadde the time of our life, etter en noe turbulent reise. Vi opplevde et døsfall på kloss hold, og en nødlanding i San Fransisco på vei til Honolulu satt et støkk i oss som tok tid å fordøye. 

Leiligheten ble pimpet og jeg følte omsider at jeg kom skikkelig på plass i mitt nye hjem på Løkka. Mars kom snikende innpå, det var tid for Sam Smith konsert i Berlin, og man kunne kjenne at våren var på vei for fullt. Jeg tilbragte mye tid i Stavanger, vi filmet til dokumentarserien LUV som ble vist i oktober, og det var så fint i været i slutten av mars, at Dennis og jeg kunne nyte frokosten ute. Halleluja!

 

Så snek april seg innpå oss, og jeg kunne omsider avsløre min store hemmelighet som jeg hadde båret på over en lang periode, nemlig en realisert drøm om å lansere egen kleskolleksjon. Responsen var enorm og positiv til min store glede, og jeg startet planleggingen av lanseringsfesten som fant sted på Blå i mai. FOR en feiring! Jeg er fortsatt rørt over at så mange deltok på feiringen som gikk over all forventing. 

Plutselig føltes det som sommer, 17.mai feiringen med jentene ble like fin i år som i fjor, og like etter årets flotteste dag stakk Bettyen og jeg til New York. FOR en by, FOR en opplevelse.. Jeg reiser definitivt tilbake til denne deilige byen som vi begge ble skikkelig forelsket i. 

Justin Timberlake satt sine føtter på norsk jord og det var duket for konsert.. Jeg ble dødsforelsket, koste meg gløgg, og det gjorde resten av jentene også. Sommeren var virkelig i full sving, både været og temperaturene var helt fantastisk, og sommeren 2014 er nok en av de beste somrene vi har hatt typ EVER. Solen skinte også på både Universal Music Summer Party og ELLE sin forrykende sommerfest, og på toppen av det hele deltok jeg på enda en TV-innspilling av et program som dere enda ikke vet noe om.. Stay tuned, sier jeg bare!

Juni føk forbi, den etterlot seg noen fantastiske minner, og jeg entret juli med et stor smil om munnen.. Mer fra den får dere høre om i morgen ♥

 

Nå skal vi begynne å gjøre oss klare til en heidundrandes nyttårsfeiring her i Tallinn, og herlighet som vi gleder oss. Vi fikk en liten smakebit av fyrverkeriet i går, og jeg har en anelse om at dette kommer til å bli den flotteste nyttårsfeiringen vi noen sinne har fått oppleve. Hurra!

Hva står på planen for kvelden, fininger? Jeg er skikkelig spent på å høre hvordan dere entrer 2015 ♥

 

         

    

 

Annonse